Actualitate

Analistul politic H.D. Hartmann dezvăluie la BZI LIVE care ar putea fi candidații la președinția României: „Rareș Bogdan și Ilie Bolojan…” – VIDEO

Publicat: 09 ian. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Analistul politic H.D. Hartmann dezvăluie la BZI LIVE care ar putea fi candidații la președinția României Rareș Bogdan și Ilie Bolojan... - VIDEO
Analistul politic H.D. Hartmann la „Dezbaterea Zilei”

H.D. Hartmann a fost invitat în ediția incendiară „Dezbaterea Zilei” – programul BZI LIVE, prezentând o listă cu posibilii candidați viabili la cursa prezidențială din 2024. În acest sens, analistul politic a preconizat diverse situații ce vor avea loc cât de curând în această călătorie nebună ce are ca scop scanul prezidențial de la conducerea României.

Analistul politic H.D. Hartmann la „Dezbaterea Zilei”

H.D. Hartmann a dezvăluit la „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE candidații cu cele mai multe șanse la scaunul prezidențial. Așadar, analistul politic a spus că la alegerile din 2024, ce vor hotărî cine va fi următorul președinte al României, Rareș Bogdan ar fi cea mai bună variantă de a reprezenta PNL-ul.

Totodată, din urmă îl ajunge și Ilie Gavril Bolojan, fost primar al orașului Oradea timp de trei mandate, care a primit o vizită neanunțată în acest weekend, de la doamna președinte Maia Sandu. De ce?

„Am văzut că doamna de la Chișinău se duse la Oradea… Ce întâlniri are Bolojan cu doamna de la Chișinău, Maia Sandu, doar dacă îl pregătește Soros pe Bolojan, candidatul PNL la președinția României. Numai așa se explică vizitele inopinante. Numai dacă Soros și globaliștii vor să îl pună pe Bolojan candidat la președinția României din partea PNL-ului, care ar fi dispariția istorică a PNL-ului. Un globalist sorocist nu poate reprezenta un partid istoric.

Vizita doamnei de la Chişinău este o legătură nefirească în acest moment cu Bolojan. Bolojan ar vrea şi nu ar vrea, există foarte multe opinii, dar eu cred că ar fi acceptat în principiu să fie candidatul la preşedinţia României. Repet, ar fi o sinucidere curată dacă merge pe mâna globaliștilor și sorociștilor de tip Maia Sandu.

Se pregătesc surprize majore. Marcel Ciolacu va fi viitorul prim-ministru al României, probabil că o schimbare la extern care este mai mult decât necesară. Anumite lucruri încep să se decanteze, de aceea vizita globalistei la Bolojan ridică semne de întrebare.

Uite de la britanici am aflat, că eu nu știam, domnul Bolojan a mai fost pe la Chişinău de câteva ori. Bitanicii știau foarte bine programul domnului Bolojan știau și luptele din interior. Domnul Bolojan l-ar vrea pe Ciucă să îşi dea cu arma în cap, să se încurce în izmenele de soldat, dar presupun că nimeni din PNL cu mintea la purtător nu poate să creadă că gheneralul cu 4 stele poate fi un candidat viabil pentru preşedinţie.

Pe lista scurtă a liberalilor, și s-a impus la PNL este Rareş Bogdan, un prezidenţiabil foarte interesant. Cu toate că am fost cu toţii de acord, că ‘nu această tură’, ar putea fi o încălzire pentru tura viitoare. Dar dacă vine Bolojan, PNL-ul va avea tot poporul român împotrivă. Ori Bolojan va câștiga cu 8-10%, ceea ce-l face ilegitim și foarte vulnerabil atacurilor politice internaționale care vor urma. Pentru că așa e când ești șef de stat.

Rareş Bogdan are calităţile, nu are încă şcoală. Și din păcate nu este foarte cunoscut în SUA ca om politic şi nici măcar la nivel european. Adică, ca om politic european, darămite ca om politic român.

Această vulnerabilitate foarte clară pentu Rareș Bogdan, am constatat-o și la Bolojan”, a spus H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann: „Și dacă furați voturi și tot nu ajungeți la 5%”

De asemenea, analistul politic a precizat încă doi combatanți ai PNL-ului în această cursă electorală. Cu toate că, spune H.D. Hartmann, USR-ul nu mai are șanse deloc, ar trebui să depună armele și să se declare învinși.

„La PSD foarte interesant, s-a discutat despre Marcel Ciolacu şi nu cred că Iohannis va destabiliza alianţa, mai ales într-o poziție atât de fluidă și slabă politic și ca președinte în care se află astăzi după eșecul Schengen și după ce se așteaptă a fi o mare contra-ofensivă a Rusiei în Ucraina.

Am spus că USR este mort şi trebuie să dispară. Şi am spus că degeaba voi francezii încercaţi prin Serviciile de Informații franceze, prin Ciolos să revigorati decedatul din familie, USR. Pentru că USR-ul este practic la pământ. Și dacă furați voturi și tot nu ajungeți la 5%. Problema lor fundamentală este şi am citat pe Andrei Caramitru, ‘ ăştia fără meserii și servicii, care se bat acum să rămână USR în Parlament, să le rămână salariul de deputat şi senator’..

Am discutat despre toţi şi e foarte interesant, britanicul a confirmat existența unui candidat la presedinția României sprijinit în mod cert de Marea Britanie şi presupun  SUA în viitor, un candidat care va ști să ocupe un spațiu privilegiat de dialog”, a conchis H.D. Hartmann.

Comentarii
  • De ce va mai bateti capul cu supozitii? Sluga sefa peste sclavii romani va fi numita de stapani, iar romanii vor legitima cu votul lor- de prisos de altfel- numirea.

Adauga un comentariu