Actualitate

Analistul poltic H.D. Hartmann, în Platoul BZI LIVE: „Dacă o singură rachetă americană scăpată în mâinile unui neonazist ajunge pe teritoriul Rusiei atunci nivelul nuclear poate fi atins” – VIDEO EXCLUSIV

Publicat: 03 iun. 2022
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Analistul poltic H.D. Hartmann în Platoul BZI LIVE Dacă o singură rachetă americană scăpată în mâinile unui neonazist ajunge pe teritoriul Rusiei atunci nivelul nuclear poate fi atins - VIDEO EXCLUSIV
Subiecte noi abordate în platoul BZI LIVE alături de analistul, jurnalistul şi profilerul H. D. Hartmann

Astăzi, 3 iunie 2022, în Studioul BZI LIVE a avut loc o nouă ediţie dialog incendiară alături de jurnalistul H. D. Hartmann. Analistul politic pe lângă ultimele detalii din războiul din Ucraina a discutat despre rachetele cu rază medie de acţiune trimise de SUA în Ucraina.

Profilerul a menţionat că pe piaţa neagră se regăsesc sute de exemplare de javeline care pot fi oricând achizionate de neonazişti voluntari. În acel moment, dacă o singură rachetă va ajunge pe teritoriul Rusiei, nivelul nuclear poate fi atins la ordinul lui Vladimir Putin.

„SUA a trimis rachete cu raza medie de acţiune. Specialiştii mi-au explicat diferenţele. Rachetele trimise de americani sunt de rază 80 – 100 km. Vedem pe Youtube că lansatorul este acelaşi, dar rachetele au mai multe tuburi. Lansatoarele se montează înainte, suportul de lansare este comun. Rachetele pot fi lansate multiplu, adică pe sistemul acela poţi pune mai multe tuburi. Ucrainenii au cerut altceva, rachete de rază lungă, până la 500 de km, care poate fi montat pe lansator doar un singur tub. Însă. americanii le-au dat rachetele mici. Când laşi în presă să iasă informaţia că ucrainenii au promis cu mâna pe Biblie că nu vor folosi rachetele pe teritoriul Rusiei, e ridicol. Doar nu vor fi date la ei în ţară. Acest lucru înseamnă că americanii nu sunt siguri că ucrainenii vor avea de gând să le folosească. Ruşii atunci vor menţiona că americanii au ajutat Ucraina. SUA au transmis Moscovei că dacă se întâmplă asta nu este vina lor”, a transmis jurnalistul H.D. Hartmann.

Ce spune H.D. Hartmann despre rachetele americane trimise în Ucraina

Analistul politic se arată profund îngrijorat de faptul că americanii au trimis rachete în Ucraina, dar cu condiţia ca statul să promită că nu le va folosi pe teritoriul ţării vecine. Atunci cu ce scop au fost trimise? În caz contrar, Ucraina din ţară agresată va deveni țară agresoare, iar istoria se va repeta.

„Dacă o singură rachetă va ajunge pe teritoriul Rusiei, atunci Ucraina declară război ruşilor. Atunci va fi posibil orice. Ucrainenii au vrut să aibă capacitatea de a lovi. Americanii au realizat că orice rachetă va ajunge într-un oraş din Rusia, practic înseamnă o declaraţie de război până la nivel tactic nuclear, totul este permis. Cine citeşte istoria şi înţelege strategiile militare va ştii ce se va întâmpla. Dacă o singură rachetă va ajunge în Rusia, totul stă în decizia lui Vladimir Putin. În acel moment va fi atacat tot. Interesele naţionale transcend relaţiile internaţionale. Zelenski nu conduce ţara şi nu va şti unde se duc aceste rachete. Războiul nu este între Ucraina şi Rusia, ci este un război proxi purtat de americani cu ruşi, prin Ucraina şi Zelenski a acceptat să-şi distrugă ţară. Americanii ştiu că Zelenski nu are autoritate faţă de generali şi armată. Pe piaţa neagră sunt la vânzare rachete, care pot fi cumpărate de oricine. Şi dacă va fi lansată vreouna pe teritoriul Rusiei, Ucraina va deveni din ţară victimă, țară agresoare. Zelenski nu are cultură politică, strategică. Ministrul de Externe ucrainean a fost acuzat că a furat dintr-un magazin. Ăştia nu au cunoştinţe ale nuanţei. Rusul va exploata orice greşeală”, a mai menţionat cunoscutul profiler.

Comentarii
  • Deci tovarase Hartman, cum poti pretinde ca jegurile de orci ar avea vreo scuza de escaladare nucleara daca vreo racheta oarecare le-ar atinge teritoriul??? Avem zeci de mii de militari pe teritoriul Ucrainei, zi de zi civili care mor, infrastructura distrusa… iar dvs. pretindeti ca Ucraina nu ar avea justificari sa atace tinte din interiorul granitelor Rusiei??? DE CE?

  • H. are dreptate, ca de obicei.
    Pana acum, rusii au actionat cu retinere. Nu au lovit centrele de putere, desi puteau sa o faca oricand. Dar daca Z va ataca orasele rusesti, si o va face pentru ca este un prost imbatat de putere, atunci rusii vor lovi fara retinere.

  • Tov Hartman asta debiteaza niste ineptii de-ti sta mintea-n loc.Doar analfabetii functional pot pune botul la imbecilul asta pentru ca ei nu sunt in stare sa discearna,ci doar admira obraznicii care latra cu aplomb gen Sosoaca si individul asta.

Adauga un comentariu