BZI LIVE

LIVE VIDEO – Analiza mecanismelor electorale: de la importanța alegerilor europarlamentare și locale, la ideologii și prezența la vot. Conf. univ. dr. Ciprian Iftimoaei, Universitatea “Petre Andrei” – Facultatea de Științe Politice și Administrative, în studioul BZI LIVE – FOTO

Publicat: 07 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Miercuri, 08 mai 2024, de la ora 11:30, în studioul BZI LIVE va fi prezent conf. univ. dr. Ciprian Iftimoaei, de la Universitatea “Petre Andrei” – Facultatea de Științe Politice și Administrative. Invitatul Roxanei Caraiman va discuta despre importanța alegerilor europarlamentare și locale de anul acesta.

Sociologul va prezenta o analiză a rolului instituțiilor implicate în gestionarea alegerilor, inclusiv a modului de funcționare al mecanismelor electorale ale societății românești.

Ce teme și mesaje sunt transmise în această perioadă și cât de mult contează votul cetățenilor vom afla în emisiune.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu