Cancan

Anamaria Ferentz a anuntat logodna cu iubitul american, Douglas. Cei doi au împlinit recent trei ani de relație

Publicat: 10 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Ferentz a anuntat logodna cu iubitul american Douglas. Cei doi au împlinit recent trei ani de relație
Anamaria Ferentz a fost cerută de soție în ziua în care a împlinit trei ani de relație

Artista și fosta vedetă Playboy Anamaria Ferentz și-a anunțat logodna cu iubitul american, cu care avea o relație de trei ani. Douglas a mai fost căsătorit de două ori și are nu mnai puțin de șapte copii. Anamaria Ferentz a rămas surprinsă când Douglas a cerut-o de soție, însă este foarte fericită.

Anamaria Ferentz, în vârstă de 48 ani, s-a logodit cu partenerul ei, cu care are o relație de trei ani, în America. Artista este mai fericită ca oricând și declară că și-a găsit sufletul pereche, astfel că răspunsul nu a putut fi decât „Da”. Ziua în care cei doi s-au logodit are o însemnătate aparte pentru româncă, care va deveni acum mama vitregă a celor șapte copii ai iubitului ei.

Anamaria Ferentz și-a anuntat logodna cu iubitul american

Anamaria Ferentz a fost cerută în căsătorie de iubitul ei american, pe data de 8 mai. Artista, care s-a mutat în urmă cu câțiva ani în Statele Unite, a fost surprinsă de bărbatul alături de care a ales să își petreacă restul vieții, când acesta i-a oferit un superb inel de logodnă.

Cântăreața a povestit pe rețelele de socializare că nu se aștepta ca Douglas să o ceară de soție, astfel că momentul a fost și mai special. Pe data de 8 mai, Anamaria Ferentz și Douglas au aniversat trei ani de relație, fiind acum și ziua în care s-au logodit. Cererea a venit într-un loc cu totul special, pe banca unde obișnuiau să se întâlnească.

„Acum trei ani, pe 8 mai, mi-am întâlnit sufletul pereche. Ieri, 8 mai 2024, el m-a întrebat pe banca noastră: «Anamaria Ferentz, iubita mea, vrei să te căsătorești cu mine?», iar eu am spus «Da». A fost cea mai romantică, frumoasă și atentă cerere în căsătorie din toate timpurile! A fost efectiv o surpriză, ceea ce îmi place cel mai mult! Binecuvântată, fericită și mai îndrăgostită ca niciodată”, a scris Anamaria pe contul de Instagram.

Soțul ei are deja șapte copii

Anamaria Ferentz va deveni acum „mama” a șapte copii, întrucât atâția are în prezent Douglas, iar ea este încântată de acest aspect. Cântăreața spunea, în urmă cu ceva timp, că mereu și-a dorit să aibă copii, dar nu a avut timp pentru maternitate. Aceasta a mărturisit că se înțelege foarte bine cu cei cinci băieți și două fete ale lui Douglas.

„Păi știi cum e, dacă îți dorești copii și ești toată ziua pe drumuri și nu-i faci, până la urmă nimerești pe cineva care să aibă destui. Sunt Albă ca Zăpada și cei 7 pitici! (râde) Sunt cinci băieți și două fete. O să venim și în România, dar când sunt copiii un pic mai mari, să înțeleagă și ei ceva, poate îi învăț românește până atunci”, spunea Anamaria Ferentz în urmă cu ceva timp.

Artista s-a mutat în SUA în anul 2010, dorindu-și o viață liniștită, unde nimeni nu o cunoaște. În urmă cu câteva săptămâni, blondina a revenit în țara natală pentru prima dată după o absență de zece ani.

Adauga un comentariu