Cancan ultimă oră

Anamaria Ferentz, în doliu. Tatăl artistei a murit: „Să îți fie drumul lin…”

Publicat: 05 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Ferentz în doliu. Tatăl artistei a murit Să îți fie drumul lin...
Anamaria Ferentz alături de tatăl ei

Clipe dureroase pentru Anamaria Ferentz. Vedeta a anunțat în mediul online că tatăl ei a murit. Părintele artistei s-a stins din viață la vârsta de 72 de ani. A postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.

Tatăl Anamariei Ferentz a murit

Vedeta a publicat pe pagina ei de Instagram mai multe fotografii alături de tatăl ei. Anamaria Ferentz a postat și un mesaj dureros, în care își exprima părerea de rău cu privire la faptul că mai avea de petrecut mult timp alături de tatăl ei.

Anamaria Feretz a avut o relație specială cu tatăl ei, chiar dacă a plecat din România și s-a mutat în America din anul 2010. Din păcate, părintele vedetei s-a stins din viață. Vestea a venit ca un fulger pentru toată lumea.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, tata 🙏🏻 Atât de multe vorbe nespuse… atât de multe sentimente neîmpartășite… atât de mult timp nepetrecut împreună… Să îți fie drumul lin și binecuvantat către Lumină🙏🏻Te iubesc, tata!
Petre Ferent (26.08.1950-01.11.2022)”, a scris Anamaria Ferentz.

Vedeta se iubește cu un american

După cum bine știm cu toții, după ce a plecat din România, Anamaria Feretz și-a făcut viața în America, unde și-a găsit și un iubit. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de acesta de multă vreme.

În urmă cu câteva luni, Anamaria Ferentz a mers într-o vacanță cu familia, însă iubitul ei nu a însoțit-o. Artista a dezvăluit atunci că bărbatul a fost nevoit să rămână acasă pentru a sta cu copiii.

În general, artista își planifică vacanțele cu ceva timp înainte, însă atunci nu a avut posibilitatea să amâne plecarea sau să o anuleze.

Adauga un comentariu