Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan a confirmat zvonurile! Primele declarații despre tânărul misterios cu care și-a petrecut Revelionul: „Pe mine m-a impresionat”

Publicat: 02 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan a confirmat zvonurile Primele declarații despre tânărul misterios cu care și-a petrecut Revelionul Pe mine m-a impresionat
Celebra impresară s-a fotografiat alături de un tânăr misterios, iar imaginile i-au pus imediat pe gânduri pe internauți

Anamaria Prodan a făcut primele declarații despre bărbatul cu care a fost surprinsă în prag de Anul Nou.

Anamaria Prodan le-a atras atenția internauților cu ultimele sale apariții din mediul online, în perioada sărbătorilor de iarnă. Celebra impresară s-a fotografiat alături de un tânăr misterios, iar imaginile i-au pus imediat pe gânduri pe internauți. Tudor Oros este un tânăr om de afaceri din Bistrița, care este surprins tot mai des în compania vedetei.

Ei au petrecut timp împreună atât de Crăciun, cât și de Revelion.

Anamaria Prodan a decis să vorbească despre imaginile care fac furori pe internet, în compania tânărului de 32 de ani. Sexy-impresara a confirmat că petrece foarte mult timp alături de Tudor Oros, fiind un bărbat despre care a avut doar lucruri pozitive de spus. Ea a mărturisit că este impresionată de tânărul afacerist, care are planuri mari pentru 2022.

„Da. Este adevărat. Se numește Tudor Oroș. Un bărbat super inteligent. Integru. Deștept. Un bărbat care conduce un grup de firme internațional puternic! Pe mine m-a impresionat foarte mult viziunea lui Tudor și a grupului prin care vor da acces gratuit la educație World Class familiilor dezavantajate prin programul 1 for 1. Adică pentru fiecare client plătitor, vor da acces unui copil dintr-o familie cu venit sub media pe țara din care provine”, a declarat Anamaria Prodan.

În continuare, Anamaria Prodan a vorbit și despre ceea ce se întâmplă în aceste momente în viața ei. Ea a dezvăluit că este liniștită acum, în contextul în care s-a înconjurat doar de oameni de calitate. În încheiere, ea a transmis că partenerul ei din seara de Revelion, Tudor Oros, este „mândria românilor” și nu este străin cu Dubaiul.

„V-am spus, viața mea merge înainte frumos. Dumnezeu a dat deoparte nenorocirile și urâțenia din viața mea. Acum pot sta liniștită că am alături de mine oameni serioși, profesioniști, care fac cinste societății! Mă bucur că l-ați analizat pe Tudor. Nu este sezonier în Dubai:) Este mândria românilor!“ ,a adăugat vedeta.

Ce mesaj dur a transmis Anamaria Prodan în seara de Anul Nou: „Fraierii o să dispară”

Anamaria Prodan a transmis un mesaj cu subînțeles în plin porces de divorț. Chiar înainte de a începe petrecera de revelion, sexy-impresara le-a arătat fanilor rochia elegantă și luxoasă pe care a purtat-o. Ceea ce le-a atras atenția internauților a fost mesajul cu subînțeles postat de vedetă.

Celebra impresară a mărturisit că este pregătită pentru anul 2022, an în care va renunța la persoanele care i-au adus nefericire. Amintim că impresara urmează să divorțeze în decursul acestui nou an.

„Sunteţi gata pentru 2022? Eu sunt, baby! Acest an va fi perfect. Promit! Fraierii o să dispară”, a fost mesajul postat de Anamaria Prodan.

Adauga un comentariu