Actualitate

Anamaria Prodan a primit inelul de logodnă de la noul iubit. Cât costă bijuteria

Publicat: 21 feb. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Anamaria Prodan a primit inelul de logodnă de la noul iubit. Cât costă bijuteria
Anamaria Prodan pare să-și fi găsit liniștea și fericirea alături de noul ei iubit

Impresara Anamaria Prodan s-a lăudat pe rețelele de socializare că a primit deja inelul de logodnă de la noul iubit. Chiar dacă nu a spus nimic despre o cerere în căsătorie, imaginea cu superba bijuterie vorbește de la sine. Trecând peste un divorț scandalos, acum, Anamaria Prodan pare să-și fi găsit liniștea și fericirea în brațele noului eipartener.

Anamaria Prodan radiază de fericire și este mai împlinită ca niciodată. Iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber din postările pe care le face pe rețelele de socializare. Mai mult, tabloul este completat și de declarațiile pe care le-a făcut în ultima perioadă. În prezent, cunoscuta impresară în vârstă de 50 de ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de noul partener de viață. Cu toate acestea, ea nu a dorit încă să-i dezvăluie identitatea iubitului ei.

Anamaria Prodan a primit inelul de logodnă de la noul iubit

Anamaria Prodan trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Se pare că impresara a trecut repede peste despărțirea de Laurențiu Reghecampf, iar acum este îndrăgostită de noul iubit, care i-a dăruit un cadou care i-a pus fanii pe gânduri. Aceasta s-a afișat recent cu o superbă bijuterie despre care a dat de înțeles că ar fi un inel de logodnă.

După ce a fost implicată într-un scandal de proporții și numele ei a ocupat primele titluri din showbiz, Anamaria Prodan și-a găsit fericirea adevărată în brațele noului ei iubit. Deși nu a dezvăluit indentitatea celui care o face fericită, impresara nu ezită să le arate oamenilor ce cadouri scumpe primește din partea lui.

Se pare că noul iubit al ei este un bărbat foarte potent financiar, judecând după cadourile pe care i le oferă. Anamaria Prodan este răsfățată așa cum și-a dorit, după despărțirea cu scandal de Laurențiu Reghecampf. Cei doi proaspăt îndrăgostiți s-au afișat deja împreună, iar dacă gurile rele credeau că este ceva trecător, atunci trebuie să afle că impresara a primit deja inelul.

Cât a costat inelul primit de impresară

Din câte se pare, este vorba despre o bijuterie din aur cu diamant, care ar costa foarte mult. Așadar, noul inel primit va completa perfect colecția impresionantă de accesorii scumpe pe care Anamaria Prodan o deține. Până acum, ea nu a făcut nicio dezvăluire despre o cerere în căsătorie, însă imaginea cu inelul a vorbit de la sine.

În ceea ce privește valoarea inelului, Anamaria Prodan a fost dată de gol de prietena ei, Denisa Nechifor. Aceasta a dezvăluit cât a costat inelul de logodnă pe care vedeta l-a primit de la iubitul misterios. Mai precis, bijuteria are un diamant de 17 karate, iar prețul acestuia ajunge la peste 100.000 de euro.

„Inelul Anei are în jur de 17 karate ca și diamant, este un inel foarte scump, în valoare de peste 100 de mii de euro. Este un inel extrem de valoros și ce pot să vă spun este că nu pot să vă spun nimic. Va da ea mai multe detalii, dar vă pot spune că am văzut-o foarte fericită, știu că urmează să plece în câteva vacanțe. Să fie într-un ceas bun”, a spus Denisa Nechifor, în emisiunea „Teo Show”.

Anamaria Prodan, despre noul iubit

După despărțirea de soțul ei, Anamaria Prodan a spus de multe ori că își dorește să cunoască un bărbat care să o facă să se simtă, în sfârșit, femeie, după mulți ani în care ea a fost stâlpul familiei. Se pare că această dorință a devenit realitate, având în vedere declarațiile pe care le-a făcut despre noul său iubit.

„După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfățată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea. Și de asta îl țin așa ascuns, și din acest motiv avem convenția asta să trăim frumos, nu în ziar. Vă doresc și vouă măcar o unime din fericirea și liniștea pe care mi le-am căpătat eu”, a declarat Anamaria Prodan.

Comentarii
Adauga un comentariu