Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan a revenit acuzații dure la adresa lui Laurențiu Reghecampf, dar și la adresa amantei, Corina Caciuc

Publicat: 17 ian. 2022
Anamaria Prodan îmbrăcată cu o rochie, cu un umăr gol în fața unui fundal roșu
Anamaria Prodan este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare, după ce Laurențiu Reghecampf a postat prima ecografie a bebelușului care urmează să vină pe lume în scurt timp, dar și o fotografie cu noua sa familie

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se pare că nu se va termina prea curând. Ei bine, celebrul antrenor pare să fie cât se poate de fericit alături de familia sa, în condițiile în care ieri a postat și prima ecografie a bebelușului. Pe de altă parte, Anamaria Prodan a revenit cu noi replici dure pentru amanta soțului său.

Anamaria Prodan este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare, după ce Laurențiu Reghecampf a postat prima ecografie a bebelușului care urmează să vină pe lume în scurt timp, dar și o fotografie cu noua sa familie.

Anamaria Prodan, o nouă replică dură pentru Laurențiu Reghecampf și amantă

Impresara a revenit cu noi replici dure pentru fostul său partener de viață, Laurențiu Reghecampf, dar și pentru amanta sa, Corina Caciuc.

 „Spălată e ca și nouă. Relax! Chiar dacă ai ajuns ultimul, te consolezi cu un proverb! Ultimul scapă turna”, a scris Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a afirmat că este de părere că Laurențiu Reghecampf nu dorește în continuare să își asume faptul că nu poate uita trectul zbuciumat pe care l-a avut amanta sa, însărcinată, Corina Caciuc.

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a povestit că nu a discutat niciodată cu mama Asianei Peng, iubita fiului lui Laurențiu Reghecampf, Luca Reghecampf, așadar a respins acuzațiile pe care celebrul antrenor le-a făcut.

Anamaria Prodan a povestit că nu a discutat niciodată cu mama Asianei Peng

În plus, Luca Reghecampf ar fi locuit întreaga vară acasă la iubita sa, în timp ce Laurențiu Reghecampf a locuit împreuna cu amanta lui, Corina Caciuc.

„Săracul Reghe, ne este foarte milă de el, dar nu-l putem ajuta mai mult decât am făcut-o! Omul nu poate să-și asume faptul că amanta are un trecut mai zbuciumat. Omul încearcă să arunce pe mine si pe copii, mizeria lui. Nu o cunosc pe doamna Peng si nu am vorbit vreodată în viața mea cu dânsa! Niciodată nu am antamat interlopi să-i bat amanta lui Reghe, niciodată nu m-am interesat ce face Reghe sau amanta, nu am învrăjbit copiii împotriva lui Reghe, am încercat să-l rog pe Reghe să divorțăm fără scandal, cu condiție să dea ce a furat înapoi, dar se pare că-s toate vândute deja, încasați și mâncați banii de mult …

Copiii au reacționat firesc când au realizat teatrul jucat de Reghe de ani! Comentariile copiilor si interviurile au avut urmări urate / blocați toți instant si jigniți de către Reghe! Din aceste declarații se vede disperarea unui „bărbat” când realizează ca se strânge lațul la par! Luca, băiatul nostru, a locuit în casa doamnei Peng toată vara, în timp ce tatăl lui, Reghe, se destrăbăla cu amanta… nici capul nu-l durea de băiat! Când nu era la doamna Peng acasă, era la mine acasă cu iubita Asiana la Snagov. Reghe era tot dispărut din peisaj”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan, despre relația cu mama Asianei Peng

Anamaria Prodan a mai afirmat faptul că Laurențiu Reghecampf o poziționează pe Asiana Peng împotriva mamei sale prin ultimele declarații pe care le-a făcut pe contul său oficial de Instagram.

De asemenea, Laurențiu Reghecampf ar fi amenințat-o cu închisoarea atât pe Anamaria Prodan, cât și pe prietenii lor comuni.

Anamaria Prodan a izbucnit spunând că ar trebui să accepte trecutul pe care îl are amanta sa, Corina Caciuc și să recunoască problemele cu care se confruntă familia sa în aceste momente, în loc să posteze fotografii în care par să fie cât se poate de fericiți împreună.

Anamaria Prodan: „Doamna Peng este supărată si înfricoșată de tine si de acțiunile tale”

În continuare, Anamaria Prodan susține că dorește să recupereze toți banii cu care ar fi plecat Laurențiu Reghecampf.

„Acum… din ce am citit si eu in ziare se pare ca s-a întâmplat ceva in familie … habar nu am ce, Reghe a fost doborât de rusine data de doamna Silvana. Ca să dai asemenea mesaj să postezi asemenea poză când cuscra ta, doamna Peng este supărată si înfricoșată de tine si de acțiunile tale (asocierea copiilor doamnei Peng cu amanta Caciuc) denotă nebunie! Să asmuți practic o fetiță împotriva propriei mame, sa postezi ostentativ poză cu Asiana cand mama ei e supărată, să insinuezi că soția ta are ceva de a face cu povestea asta… este tot nebunie. Ca „bărbat și tată” ai datoria, măi Reghe, sa împaci mama cu fiica, nu să insinuezi și să mimezi dragostea… căci ferească Dumnezeu … la tine nu contează vârsta … respect față de cuscra ta nu ai, față de familia Asianei nu ai, față de familia ta nu ai, față de copiii tăi nu ai!!! Dar ! Ești supărat și îti ameninți prietenii, soția, că îi trimiți la închisoare pe toți că te ajută fratii Cherciu (habar nu am cine-s ei sau dacă s-ar baga în mizeriile tale), a adăugat Anamaria Prodan.
Adauga un comentariu