Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan are tatuat pe spate chipul lui Laurențiu Reghecampf. Ce decizie a luat impresara în ceea ce privește lucrurile inscripționate

Publicat: 26 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan are tatuat pe spate chipul lui Laurențiu Reghecampf. Ce decizie a luat impresara în ceea ce privește lucrurile inscripționate
Anamaria Prodan a vorbit despre tatuajele în care apare chipul fostului său partener de viață

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Chiar și așa, cei doi au decis să pună punct căsniciei, după 15 ani, atunci când antrenorul de fotbal și-a refăcut viața alături de o altă femeie. Pe parcursul anilor, sexy impresara și-a făcut mai multe tatuaje în care apare chipul fostului partener de viață, dar și numele lui.

Anamaria Prodan are mai multe tatuaje în care apare Laurențiu Reghecampf

Recent, Anamaria Prodan a fost invitată la podcastul lui Codin Maticiuc, acolo unde a vorbit pe larg despre viața sa personală. Ea nu doar că a explicat situația dintre ea și Laurențiu Reghecampf, ci a punctat câteva aspecte ce țin de propriile alegeri. Astfel, impresara a răspuns la o întrebare referitoare la tatuaje. Ea are mai multe desene pe trup în care apare chipul sau numele fostului soț.

În cadrul podcastului, Cosmin Natanticu a întrebat-o pe vedetă ce semnificație au tatuajele de pe corpul ei, dar și ce va face cu cele în care apare chipul lui Reghe. Impresara, asumată din fire, a spus că tatuajele nu vor dispărea. Ea a vorbit și despre lucrurile inscripționate cu inițialele antrenorului, pe care le are în propria casă din Snagov.

Ce va face Anamaria Prodan cu tatuajele în care apare chipul lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a vorbit despre tatuajele în care apare chipul fostului său partener de viață. Se pare că aceasta nu își dorește să renunțe la ele. Vedeta susține că nu le va acoperi deoarece, pentru ea, Reghecampf va rămâne blazonul familiei. Ba mai mult, impresara are și casa plină de inițialele omului pe care în urmă cu câteva luni îl numea „soarele ei”.

„Laurențiu Reghecampf… L.R. O să le păstrez toată viața. Fiul meu e Laurențiu Reghecampf, acesta este norocul meu. Eu în toată casa i-am făcut surpriză soțului meu până să plece de acasă… am stat trei luni în România pentru că mă ruga să stau aici. Să nu vin în Dubai că e pandemie. Și să stau în România să termin casa. Peste tot este sculptat «L.R, Laurențiu Reghecampf». Peste tot, scările… e blazonul familiei. Vezi, m-a dus capul de i-am pus fiului meu același nume”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: „Familia înseamnă totul pe pământ”

Deși se află în plin de divorț de soțul ei, continuă să susțină că familia este cel mai important lucru pentru ea. Referitor la tatuajul în care apare tabloul familiei Prodan-Reghecampf, ea a menționat că a stat 9 ore pentru a-l face și susține că a fost cel mai dureros dintre toate pe care le are.

„Pentru mine, familia înseamnă totul pe pământ. Am stat ceva până am găsit artistul potrivit, profesor la școala de arte care mi l-a tatuat. Am multe tatuaje, dar ăsta a fost cumplit (…) a durut rău de tot. Am stat 9 ore și n-am făcut decât două minute pauză. S-au minunat toți”, a continuat ea.

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!

Adauga un comentariu