Cancan

Anamaria Prodan ascunde un secret teribil! Cine este femeia care s-a iubit cu tatăl ei

Publicat: 20 oct. 2020
Anamaria Prodan ascunde un secret teribil
Mărioara Tănase a fost căsătorită timp de opt ani cu tatăl impresarei Anamaria Prodan

Anamaria Prodan ascunde un secret teribil. Puțină lume știe despre drama artistei Mărioara Tănase, care a murit într-un teribil accident. Aceasta a fost măritată cu tatăl impresarei de fotbal.

Viața Mărioarei Tănase a fost marcată de o teribilă dramă. Aceasta a murit în accident de mașină la 30 de ani. Mărioara Tănase a câștigat popularitate pe latura sa artistică de mică, când a început colaborări cu diferite ansambluri folclorice din țară, din zona Sighișoarei. Artista, care s-a născut în anul 1940, a încântat foarte multe persoane cu vocea sa. Dar din păcate, sfârșitul i-a fost violent…

Timp de 30 de ani, Mărioara Tănase a adus zâmbete pe buzele oamenilor. Însă nu toată lumea știe drama prin care a trecut acum mult timp în urmă.

Anamaria Prodan ascunde un secret teribil cu privire la Mărioara Tănase

Dulce-i dragostea, mai ales la început! Nu foarte multe persoane cunosc acest aspect din viața cântăreței de muzică populară, însă Mărioara Tănase a fost căsătorită cu tatăl impresarei Anamaria Prodan. Numai că în anul 1970, bărbatul a rămas văduv, după ce artista și-a găsit sfârșitul într-un accident de mașină. Avocatul Traian Tănase și Mărioara, cântăreața de muzică populară, s-au căsătorit în anul 1962.

După moartea artistei, Traian Tănase și-a refăcut viața și s-a însurat cu Ionela Prodan, care i-a dăruit două fete. Ulterior, cei doi s-au despărțit, iar tatăl Anamariei Prodan s-a stins din viață în anul 1992, la vârsta de 54 de ani, în urma unei congestii cerebrale.

Mărioara Tănase a avut un sfârșit violent

Înainte să împlinească vârsta de 30 de ani, în data de 27 iunie 1970, Mărioara Tănase a decedat într-un accident rutier. În ziua când a făcut accident, cântăreața de muzică populară se întorcea din orașul său natal, Sighișoara, unde a fost la rude, în vizită. Se pregătea să plece într-un turnet în SUA și Canada în perioada respectivă. Însă, în timp ce se întorcea din orașul natal, la Feldioara, mașina în care se afla artista a fost proiectată într-un copac. Artista a decedat la spital și a fost înmormântată în Cimitirul Bellu, Aleea Artiștilor.

Ionela Prodan a fost jefuită de prietenii fiicei sale

Anamaria Prodan povestea la un moment dat cum mama ei a fost jefuită de niște prieteni de-ai ei. Totul se întâmpla la începutul anilor 90, iar Anamaria Prodan era ziaristă la revista VIP, în acea perioadă. Astfel, niște prieteni de-ai Anamariei Prodan au sustras două camere video, bijuterii și alte bunuri de valoare.

În urma unei petreceri la care au participat persoane din lumea bună a capitalei, anumite persoane au sustras două camere video (JVC și Sony), bijuterii și alte lucruri de valoare. Însă polițiștii au recuperat bunurile furate.

Adauga un comentariu