Cancan

Anamaria Prodan a dezvăluit cel mai mare secret al ei: ”Toate femeile ar trebui să înţeleagă…”

Publicat: 24 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Anamaria Prodan a dezvăluit cel mai mare secret al ei, în sensul că a început să jongleze cu tot felul de coafuri şi culori de păr. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf mai spune că a apelat la ajutorul perucilor şi extensiilor de păr de teamă să nu-şi distrugă podoabă capilară.

Anamaria Prodan a dezvăluit cel mai mare secret

De când a renunţat la freza care a consacrat-o şi pe care a purtat-o câţiva ani buni, Anamaria Prodan a început să jongleze cu tot felul de coafuri şi culori de păr. Impresara a apelat la ajutorul perucilor şi al extensiilor de păr de teamă să nu-şi distrugă podoabă capilară. Mai mult decât atât, frumoasă blondina face eforturi mari şi tratamente costisitoare pentru a-şi păstra părul sănătos.

Anamaria Prodan şi-a dorit să aibă un păr lung şi sănătos, iar pentru acest lucru soţia lui Laurenţiu Reghecampf a fost nevoită să apeleze la tratamente de mii de euro pentru regenerarea podoabei capilare, iar acum la sfatul medicilor, dar şi al hair stiliştilor, nu se mai atinge de părul ei.

„În momentul de faţă, părul meu natural este puţin peste umeri, numai că mie, călătorind atât de mult, îmi este uşor să am extensii, peruci, de diferite culori, să mi le schimb mereu. Eu sunt un fel de cameleon, iar cei din echipa mea de hair stilişti şi make-up îmi fac şi machiaje ciudate, cum doresc eu, şi alte culori de păr. Îmi fac absolut toate perucile şi extensiile cum le vreau, colorate, lungi sau mai scurte”, a povestit Anamaria Prodan pentru libertatea.ro

4.000 de euro la fiecare şedinţa pentru tratamente

Timp de trei ani, impresara, la un interval de şase luni, merge în Turcia pentru a face un tratament pentru păr, injecţii în scalp, pentru care scoate din buzunar 4.000 de euro la fiecare şedinţă.

„Toate femeile ar trebui să înţeleagă şi să nu-şi mai distrugă părul. Să porţi peruci este o soluţie să nu-l distrugi. Dacă mi-aş colora şi revopsi părul după placul meu, nu aş mai avea nimic, mi-aş arde şi pielea capului. Faptul că port extensii şi peruci nu înseamnă că nu am grijă de părul meu, ba chiar îi acord o mai mare atenţie, pentru că părul nu respiră, deci e o întreagă munca”, a mai povestit Anamaria Prodan pentru sursa citată.

Anamaria Prodan, ipostaza incredibilă la Londra

Prodanca a povestit o întâmplare incredibilă pe care a avut-o într-un restaurant în Londra. Atunci când a intermediat transferul grecului Georgios Sămăraş (34 de ani) de la West Bromwich Albion la Al-Hilal, într-un restaurant Prodanca a avut parte de o conversaţie mai puţin obişnuită.

Soţia lui Reghe şi-a adus aminte cum doi bărbaţi au confundat-o cu o prostituată. Impresara a răbufnit imediat şi le-a dat replică.

„M-am întâlnit cu jucătorul, am mers să mâncăm la un restaurant bun din Londra. Ca să fumezi, trebuia să stai afară. M-am întâlnit cu Sămăraş afară. Plouă, burniţa, iar eu eram îmbrăcată foarte frumos. Au intrat doi tipi, s-au uitat spre mine şi m-au întrebat cât cost. Li s-a părut că sunt wow, m-au întrebat care e preţul meu şi dacă vor să merg cu ei la masă.

De obicei, afară la fumat stăteau prostituatele. Le-am zis râzând: «Credeţi că aveţi voi bani pentru mine? Vă cumpăr şi pe tine, şi pe prietenul tău, şi pe toată familia voastră». Mi-am dat seama cât de rău e să fii femeie”, a povestit Anamaria Prodan, la GSP Live.

Adauga un comentariu