Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan, cu ochii în lacrimi, după ce a fost ajutată de Gigi Becali

Publicat: 02 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan cu ochii în lacrimi după ce a fost ajutată de Gigi Becali
Anamaria Prodan si gigi becali

Anamaria Prodan a declarat că, în această perioadă grea, Gigi Becali a ajutat-o cu tot ce avea nevoie. Impresara de fotbal a fost impresionată de gestul omului de afaceri. Vedeta a susținut că acesta a avut grijă de ea ca de copilul lui.

Anamaria Prodan, impresionată de gestul lui Gigi Becali
Anamaria Prodan a devăluit că a fost impresionată de gestul omului de afaceri. Aceasta a povestit cât de mult a ajutat-o Becali în această perioadă grea.

„E adevărat! M-a impresionat tare mult. A avut grijă de mine ca de copilul lui. E un om extraordinar”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Cunoscuta impresară este, totuși, mulțumită că nu sunt și copiii ei în pericol. Asta pentru că se aflau la aeroport și nu au intrat în contact cu ea.

„Am avut noroc că mi am făcut testul și a ieșit pozitiv chiar în ziua în care copiii mei s-au întors în țară. Erau la aeroport când am aflat ca am Covid, așa că nu am apucat să intru în contact cu ei. Mare noroc am avut, altfel le dădeam și lor. Sunt bine, momentan nu am simptome majore, dar mă simt obosită și îmi petrec majoritatea timpului in pat”, a declarat impresara.

Gigi Becali a ajutat și familia lui Marius Șumudică
Recent, Gigi Becali a ajutat și familia lui Marius Șumudică, iar antrenorul lui Gaziantep a fost impresionat de gestul făcut de fostul rival din Liga 1.

Latifundiarul din Pipera s-a dus acasă la familia lui Marius Șumudică imediat după ce a aflat de problemele pe care le are antrenorul și le-a livrat medicamente din stocul clinicii sale.

„N-am mai vorbit de 9 luni cu el, dar ce face el…mie mi-a salvat familia! Tata are 74 de ani, are și alte probleme, comorbidități, e cardiac. Iar soția și fetița mea erau singure acasă. S-a oferit să meargă la mine acasă să ducă medicamente. Mi-a zis să îmi văd de meci că, indiferent că tu ești rapidist și eu stelist, o să am grijă de familia ta. S-a ocupat de tot, telefoane, vizite. M-a mișcat profund tot ce-a făcut pentru mine. M-a făcut să fiu liniștit la mii de kilometri distanță de cei dragi”, a spus fostul antrenor al Rapidului.

Ionel Dancă a declarat că guvernul a aprobat Hotărârea privind Strategia de vaccinare împotriva virusului ucigaș din China.

„Trebuie evitate politizările pe acest subiect pentru că în joc sunt viaţa şi sănătatea românilor şi chemăm alături toţi specialiştii în domeniu pentru sprijinirea eforturilor Guvernului de derulare a acestei campanii de vaccinare cu succes, în momentul în care vaccinul va fi disponibil”, a precizat Ionel Dancă

Adauga un comentariu