Cancan

Anamaria Prodan, dezvăluiri din căsnicia ei: ”Deocamdată Reghe are nevastă”

Publicat: 05 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Anamaria Prodan a făcut noi dezvăluiri din căsnicia ei și, la fel că de fiecare dată, impresara a spus lucrurilor pe nume. În plin scandal mediatic cu privire la divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecampf, vedeta a vorbit extrem de sincer despre mariajul pe care îl are.

Sexy-impresara a spus că mereu l-a încurajat și l-a susținut necondiționat pe soțul ei și că a făcut totul pentru ca acestuia să îi meargă bine pe toate planurile.

Anamaria Prodan, dezvăluiri din căsnicia ei

Anamaria Prodan a mărturisit într-un inteviu pentru sport.ro faptul că Reghecampf nu i-a adresat niciodată cuvinte urâte, cu atât mai puțin injurii.

„Dacă mă urăște? Păi de ce să mă urască? Că am muncit pentru el secundă de secundă, pentru că m-am luptat pentru el cu tot fotbalul? Că i-am creionat și, ulterior, trasat un drum perfect către performanță? Că l-am susținut necondiționat în toți acești ani?

Că i-am dat totul pentru a face performanță? Că i-am dăruit cel mai frumos băiețel? Că alături de mine a crescut și amândoi am construit ceva unic fără nici un ajutor din exterior?

Ar putea cineva să mă urască?”,  a mărturisit Anamaria. Să înjure Laurențiu? Copiii? Pe mine??? Sursele astea să arate așa ceva. Un părinte își înjură copiii? Un soț își înjură nevasta? Mai ales Reghe? Niciodată!”, a declarat vedeta, pentru sursa citată mai sus.

Ce spune Anamaria Prodan despre presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf

Impresara a fost directă și a vorbit fară perdea despre presupusa amantă a antrenorului Craiovei.

„Despre amante, modele nu vreau să mai aud. Eu am vorbit. Fiecare doarme cum își așterne. Cred că el știe cel mai bine dacă are amante, amantă sau altceva.

Deocamdată Reghe are NEVASTĂ. Asta trebuie să înțeleagă amantele. Este hilar pentru mine care m-am născut cu prea mult creier și cu prea multă abilitate cum asemenea persoane au atâta tupeu să cheme paparazzi să facă scenarii, să plece prin străinătate. Să-și pună prietenele să facă poze. Să dea ponturi pe unde mănâncă și cu cine sunt… Și vezi Doamne au apărut la TV, își cresc tariful, îngroapă familii și aduc în groapă bărbații care dorm pe ei”.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au 13 ani de căsnicie. Anamaria Prodan (48 de ani) și Laurențiu Reghecampf (45 de ani) s-au căsătorit în Las Vegas pe 14 iunie 2008, iar câteva luni mai târziu impresara l-a născut pe băiețelul cuplului.

Recent, cei doi au celebrat cei 13 ani de căsnicie, reînnoindu-și jurămintele. Atunci, impresara a lasat mască pe toată lumea cu ținuta sa spectaculoasă. Culmea, după ce în ultimul an au tot apărut zvonuri că ar fi în pragul divorțului, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au pus punct speculațiilor în luna iunie, când și-au reînnoit jurămintele. Impresara i-a făcut astfel o surpriză soțului său pentru a marca cei 13 ani de la căsătorie. Evenimentul a avut loc la biserica din Snagov.

Însă cu privire la tot ce se întâmplă în această perioadă în viața lui și în căsnicia cu Anamaria Prodan, Laurențiu nu a comentat în niciun fel.

Adauga un comentariu