Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan începe războiul! Atac fără precedent la iubita lui Reghecampf, informații compromițătoare – FOTO

Publicat: 15 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Anamaria Prodan schimbă foaia în scandalul divorțului și o atacă pe iubita lui Laurențiu Reghecampf. Impresara de fotbal a publicat pe contul ei de Instagram câteva pasaje dintr-un mesaj pe care l-ar fi primit de la o persoană care o cunoaște bine pe Corina Bilcon. Anamaria susține că a primit informații și poze compromițătoare despre femeia care i-ar fi furat mințile lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan scoate artileria grea în scandalul divorțului

După ce a negat cu vehemență că soțul ei ar umbla pe alte cărări și că va exista un divorț, Anamaria a trecut lupta pe alt front. Zilele astea, vedeta a tot fost întrebată dacă o cunoaște pe cea despre care se spune că i-a furat mințile soțului ei, iar Anamaria a răspuns negativ. Se pare că în creierii nopții, impresara de fotbal a primit un mesaj lung din partea cuiva care o apreciază și care o cunoaște pe iubita lui Reghe. Persoana respectivă s-a gândit să-i facă un bine Anamariei Prodan și să-i explice ce fel de femeie este Corina Bilcon și cum ar fi reușit să pună mâna pe Reghe.

Impresara de fotbal a spus că de acum înainte va publica pe conturile ei de socializare toate mesajele pe care le va primi despre iubita lui Reghecampf.

Tocmai ce am început să primesc zeci de poze, povestiri, cimilituri. Deci, duduia aceasta care pretinde că este iubita lui Reghe și pe care voi nu știți de unde să o luați, știți că e gură de aur. Ok, dar cine este sau de unde este, cum și ce face… Știți? Ia să verificăm puțin, a scris Anamaria pe Instagram.

Informațiile pe care ea le-a primit cu privire la iubita soțului ei sunt destul de sensibile pentru că, dacă ar fi adevărate, scot în evidență calitatea îndoielnică a celei care așteaptă un copil cu Reghecampf.

Anamaria e deranjată tare de acest subiect și a ajuns chiar să-l ironizeze pe Reghecampf, folosind cuvintele de alint pe care le folosea cândva pentru a-i arăta soțului ei cât de mult îl iubește.

Nu v-am declarat ca botezam amândoi (alături de Adrian Thiess, n. red.)? Pentru Soare orice!, a mai scris Anamaria.

Adauga un comentariu