Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf, în ziua botezului fiului său, Liam

Publicat: 25 sept. 2022
Anamaria Prodan mesaj pentru Laurențiu Reghecampf în ziua botezului fiului său Liam
Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf, în ziua botezului fiului său, Liam

Este o zi importantă pentru Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf, asta deoarece cei doi își botează fiul, pe micuțul Liam. Cu ocazia acestei zile speciale, Anamaria Prodan a transmis un mesaj cu adevărat emoționant. Iată ce a postat impresara pe rețelele personale de socializare!

Recent, Anamaria Prodan a postat pe rețelele de socializare personale un mesaj pentru Laurențiu Reghecampf, în ziua botezului fiului său, Liam. Chiar dacă cei doi sunt în plin scandal, impresara i-a transmis celui mic doar gânduri de bine.

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf, în ziua botezului fiului său, Liam

Pe rețelele personale de socializare, Anamaria Prodan a postat un mesaj emoționant pentru Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Vedeta s-a gândit să-i transmită un gând frumos și a precizat că îi dorește tot binele din lume fiului lor.

„Noi familia Prodan îi urăm celui mic, Liam, viață de vis ! Pentru a pune stop speculațiilor apărute în presă, vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre! Din respect și dragoste pentru copiii familiei, noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu, iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Impresara, gânduri de bine pentru familia antrenorului

De altfel, impresara a menționat în mesaj că nu-și mai dorește să audă critici la adresa familiei lor, deoarece aceasta a contruit un imperiu și așa vrea să rămână în văzul tuturor. Ea a mai scris că-și dorește să găsească cât mai repede posibil o rezolvare în acest scandal.

„Familia noastră a construit un imperiu și asta trebuie să închidă absolut tot. Destul pe spatele familiei noastre. Greșelile și supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi! Îi dorim tot binele din lume și ne dorim sa găsim cât de repede o rezolvare”, a mai scris ea în postare.

Cu toate că cei doi sunt în plin scandal și toată lumea vorbește despre bătaia care a avut loc în urmă cu două zile, Anamaria Prodan a ținut să transmită un mesaj frumos cu ocazia acestei zile speciale pentru familia lui Laurențiu Reghecampf.

 
Adauga un comentariu