Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan, mesaj pentru milionarul care a acceptat să fie naş de botez pentru copilul lui Reghe

Publicat: 12 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan mesaj pentru milionarul care a acceptat să fie naş de botez pentru copilul lui Reghe
Anamaria Prodan nu îi poartă pică milionarului Adrian Thiess, cel care a anunţat încă din luna octombrie a anului trecut că vrea să fie naş de botez copilului pe care Laurenţiu Reghecampf îl va avea cu noua lui iubită, Corina Caciuc

Anamaria Prodan nu îi poartă pică milionarului Adrian Thiess, cel care a anunţat încă din luna octombrie a anului trecut că vrea să fie naş de botez pentru copilului pe care Laurenţiu Reghecampf îl va avea cu noua lui iubită, Corina Caciuc. Amanta antrenorului Universităţii Craiova este în a 8-a lună de sarcină şi urmează să nască un băieţel.

În plin scandal de divorţ, Anamaria Prodan a vrut să asigure că este într-o relaţie excelentă cu afaceristul care, la botezul celui de-al treilea copil al lui Reghecampf, vrea să îl aducă chiar şi pe celebrul Ronnie O’Sullivan.

Anamaria Prodan, mesaj plin de emoţie pentru Adrian Thiess

Adrian Thiess şi-a sărbătorit ziua de naştere, iar Anamaria a ţinut să îi transmită un mesaj emoţionant. Impresarul a reacţionat pe contul ei de Instagram.

„La mulţi ani! Te iubesc pentru totdeauna! Eşti fratele meu, iar familia ta este şi familia mea”, a scris Anamaria Prodan pe reţelele sociale.

Adrian Thiess este un apropiat al familiei Anamariei Prodan şi a lui Laurenţiu Reghecampf. S-a afişat de mai multe ori împreună cu cei doi, în cei peste 13 ani de căsnicie. Milionarul român a surprins în urmă cu 6 luni, când a declarat că şi-ar dori ca viitorul copil al antrenorului Universităţii Craiova să îi poarte numele.

”Reghe e fratele meu și e normal, dacă m-ai întrebat, trebuie să spun că da (n.r. va fi naș). Și Ana e sora mea, nu aleg între ei. Îi iubesc la fel. El e fratele meu, el mi-a prezentat-o pe Ana. Viața e complexă. Îi iubesc pe amândoi. Asta e capacitatea mea. Una e una, alta e alta.

Încă nu se știe sexul copilului, dar mi-aș dori să fie băiat, ca să îl cheme Adrian! Va fi un botez superb, vor fi invitați de seamă. Vine și Ronnie O’Sullivan. Am vorbit deja cu Ronnie, își dorește să participe! O să fie invitat special”, a spus Adrian Thiess, pentru cancan.ro.

Anamaria Prodan nici nu a vrut să audă că ar fi vorba de așa ceva și a fost sigură că afaceristul român a glumit. „Dacă e adevărat, eu și Adrian Thiess suntem nași, eu devin nașa copilului”, a transmis impresarul.

Adauga un comentariu