Cancan

Anamaria Prodan, o nouă declarație de dragoste pentru Reghe. „Cu toate amantele trecute, actuale, viitoare”

Publicat: 18 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan o nouă declarație de dragoste pentru Reghe. Cu toate amantele trecute actuale viitoare
Impresara Anamaria Prodan a revenit la sentimente mai bune și i-a făcut o nouă declarație de dragoste lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan nu-și poate ascunde sentimentele și a făcut o nouă declarație de dragoste pentru Reghe, viitorul ei fost soț. Cei doi sunt în plin proces de divorț, iar după cum bine se știe, la mijloc se află și copilul cuplului, „Bebeto”, care este minor. Și dacă în urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan îi făcea în toate felurile pe Reghe și actuala iubită a acestuia, în prezent tonul ei s-a mai domolit.

Sexy impresara de fotbal și selecționerul au avut o relație cu de toate vreme de 15 ani, timp în care li s-a născut un băiat, Laurențiu Reghecampf Junior. Acum însă povestea lor este la final, cei doi aflându-se în plin proces de divorț, iar selecționerul urmând să devină din nou tată, cu actuala iubită, Corina Caciuc.

Anamaria Prodan, o nouă declarație de dragoste pentru Reghe

Cu toate că procesul de divorț este în desfășurare, Anamaria Prodan i-a făcut o nouă declarație de dragoste lui Laurențiu Reghecampf. Impresara de fotbal încă este de părere că ea și Laurențiu Reghecampf au fost și vor rămâne cel mai puternic cuplu din showbiz-ul românesc, chiar dacă drumurile lor s-au separat. Impresara mai spune că amintirile lor vor rămâne aceleași, indiferent de motivele despărțirii lor. Mai mult decât atât, aceasta a adăugat că, pentru amândoi, copiii vor rămâne cei mai importanți.

Și cu asta am spus tot 🙌 eu ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF ❤️ Cu toate amantele trecute, actuale, viitoare, Reghecampf și Prodan vor rămâne în istorie cel mai puternic și frumos cuplu care a existat în țara aceasta. Restul… este cancan și noi doi vom merge mai departe cu amintirile noastre de vis care vor dăinui forever ❤️🙌 El cel mai bun antrenor al României, eu cea mai puternică femeie care există și care merge mai departe și mai puternic doar ÎNAINTE! Amândoi întotdeauna pt copii obligatoriu una și aceeași persoană!”, a scris impresara pe contul de socializare.

Impresara și selecționerul sunt în plin proces de divorț

Procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf încă nu s-a terminat. În urmă cu puțin timp, cei doi s-au prezentat la Judecătoria Buftea pentru a continua formalitățile. Femeia a declarat, însă, că își dorește ca acest proces să se încheie cât mai curând. În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan a precizat că își dorea ca divorțul să aibă loc la notar, însă Laurențiu Reghecampf nu a vrut asta.

Am căutat o variantă să divorțăm la notar. Ne dorim să încheiem acest circ. El nu vrea să meargă la notar că știe că trebuie să vină partajul. (…) Nu prea mai are (n.r. – avere), a cam împrăștiat-o”, a spus impresara la Antena Stars.

La începutul lunii, când s-au prezentat la judecătorie, și atunci Anamaria Prodan i-a făcut o declarație de dragoste lui Laurențiu Reghecampf, chiar în fața instanței. Atunci, impresara a venit alături de fiul ei și al antrenorului, Bebeto, dar și alături de una dintre fiicele sale din prima căsnicie, Sarah Dumitrescu. Laurențiu Reghecampf a fost însoțit de Luca, fiul său din căsătoria anterioară.

Adauga un comentariu