Cancan

Anca Dinicu a jucat într-un celebru serial de pe Netflix. Cum a ajuns actrița din „Băieți de oraș” să primească un rol de la creatorul „Casa del Papel”

Publicat: 02 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anca Dinicu a jucat într-un celebru serial de pe Netflix. Cum a ajuns actrița din Băieți de oraș să primească un rol de la creatorul Casa del Papel
Anca Dinicu a jucat în celebrul serial "White Lines" de pe Netflix.

Anca Dinicu, actrița care o interpretează pe Gina Felea, a jucat într-un celebru serial de pe Netflix. Talentata artistă a primit de-a lungul timpului roluri memorabile și a reușit să își construiască o carieră de succes. Iată cum a ajuns actrița din „Băieți de oraș” să primească un rol de la creatorul „Casa del Papel.”

Anca Dinicu, rol memorabil într-un serial de pe Netflix

Actrița Anca Dinicu a demonstrat că succesul nu ține cont de vârstă. La 31 de ani, artista s-a remarcat în teatru și cinematografie, iar rolurile sale au fost pe placul publicului. Aceasta a recunoscut de nenumărate ori că debutul în actorie a fost plin de provocări, dar a contat foarte mult susținerea celor din jur.

Mai mult, cea care o interpretează pe Gina Felea în serialul „Băieți de oraș” a mărturisit că Mihai Bendeac a ajutat-o să evolueze din punct de vedere profesional. Aceasta a fost surprinsă, dar în același timp entuziasmată când colegul ei de breaslă i-a propus să joace în celebrul serial și să dea viață unui personaj creat de el.

„Am primit propunerea în timpul unei ședințe de redacție. În cadrul emisiunii mi s-a oferit posibilitatea de a interpreta mai multe tipologii de personaje, iar acest lucru pentru mine a constituit o miză foarte puternică.

În ceea ce privește rolul de prezentatoare, cred că m-a ghidat o inconștiență pe care acum pot să o numesc intuiție. Era ceva total nou pentru mine și extrem de provocator. Pentru că am încredere în Mihai Bendeac, m-am aventurat și am zis că trebuie să fac și asta”, a mărturisit actrița.

Anca Dinicu a precizat faptul că are o relație apropiată cu Mihai Bendeac, cei doi fiind prieteni și colegi de breaslă.

Actrița a primit un rol memorabil și într-un serial de pe Netflix. Artista s-a remarcat în filmul „White Lines”, jucând alături de actori celebri. Anca Dinicu a mărturisit că această experiență a contat enorm pentru cariera ei artistică.

„Pentru mine a fost o reală bucurie să cunosc acei oameni și să am ocazia să lucrez cu ei. Printre ei se numără Laura Haddock, Nuno Lopes, Daniel Mays, Adelaida Perjoiu. Întreaga echipă a fost minunată, o întâlnire de asemenea intensitate nu o uiți toată viața.”, a declarat vedeta.

Cum a ajuns actrița din „Băieți de oraș” să îl cunoască pe creatorul „Casa del Papel”

Anca Dinicu a fost extrem de entuziasmată după ce a fost acceptată să joace în serialul „White Lines” de pe Netflix. Actrița a trecut prin mai multe probe video, iar răspunsul a fost afirmativ. 

Colega de breaslă a lui Mihai Bendeac a primit rolul de la celebrul Alex Pina, creatorul „Casa del Papel.” Aceasta a mărturisit în cadrul unui interviu cum a fost experiența din film și cum s-a descurcat la filmările din Madrid, Toledo și Palma de Mallorca.

„După ce am dat prima probă video, am avut o întâlnire cu regizorul Nick Hamm pe Skype, apoi am trimis a doua probă și la scurt timp am primit răspunsul. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să o sun pe mama, să-i spun că filmez o săptămână în Madrid și Toledo și încă o săptămână în Palma de Mallorca pentru un serial Netflix unde scenariul este scris de Alex Pina, creatorul Casei del Papel. Eram tare entuziasmată.”, a declarat aceasta.

După rolul din „White Lines”, Anca Dinicu a primit mai multe proiecte artistice, fiind apreciată de public. Puțini sunt cei care știu cum arată în realitate actrița care o interpretează pe Gina Felea. Aceasta este brunetă, extrem de frumoasă și cu un fizic de invidiat.

Anca Dinicu a jucat în celebrul serial „White Lines” de pe Netflix. Talentata actriță s-a remarcat și în cinematografie, jucând alături de actori faimoși. În prezent, colega de breaslă a lui Mihai Bendeac este una dintre cele mai apreciate vedete din România.

Adauga un comentariu