Cancan

Anca Dumitra, ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Ce spune frumoasa actriță despre trecutul ei amoros

Publicat: 18 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anca Dumitra ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Ce spune frumoasa actriță despre trecutul ei amoros
Anca Dumitra și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze sexy.

Îndrăgita artistă Anca Dumitra se afișează în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Vedeta face furori de fiecare dată când apare în public cu formele sale perfecte și ținutele provocatoare. Cea care dă viață personajului feminin Geanina din serialul ,,Las Fierbinți” se bucură din plin de celebritate și este extrem de apreciată.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Anca Dumitra este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta a încercat mereu să fie departe de scandalurile din lumea mondenă. Iată ce spune frumoasa actriță despre trecutul ei amoros.

Anca Dumitra face furori în ipostaze sexy

Tânăra actriță Anca Dumitra este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton. Vedeta se mândrește cu o biografie impresionantă și o carieră de succes în România.

La vârsta de 34 de ani, aceasta arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Cu toate că a refuzat cu vehemență până acum să pozeze nud, actrița își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze provocatoare. Aceasta se afișează în ținute sexy ori de câte ori are ocazia, iar în mediul online are un număr impresionant de urmăritori.

Recent, Anca Dumitra a postat câteva fotografii incendiare pe Instagram, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Aceasta a fost apreciată pentru forma fizică de invidiat, dar și pentru faptul că este mereu atentă la aparițiile publice.

O altă vedetă care își surprinde admiratorii de fiecare dată când are ocazia este Delia Matache. Celebra cântăreață se afișează în ipostaze inedite în mediul online, iar ținutele sale extravagante au provocat nu de puține ori un val de reacții printre fanii vedetei.

De un real succes pe plan artistic se bucură și Diana Enache, fiica faimosului Adrian Enache. Tânăra a trecut în ultima perioadă prin transformări fizice spectaculoase și atrage privirile tuturor când apare la evenimentele mondene.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Anca Dumitra este discretă și vorbește de puține ori despre planul amoros. Aceasta nu a dorit să ofere prea multe detalii despre bărbații cu care a avut o relație. Cu toate acestea, actrița este pregătită să își întemeieze o familie și să devină mamă.

Ce spune celebra actriță despre bărbatul din viața ei

Anca Dumitra este apreciată de publicul autohton și de colegii de breaslă. Vedeta reușește să aducă de fiecare dată zâmbetul pe chipul tuturor cu personajul pe care îl interpretează în serialul de comedie ,,Las Fierbinți.”

Dacă pe plan profesional Anca Dumitra se bucură de succes, puține lucruri se știu despre viața ei privată. Aceasta este extrem de discretă când vine vorba de trecutul său amoros.

Anca Dumitra este una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul autohton, însă s-a ferit mereu să se afișeze în public la brațul unui bărbat. Tânăra artistă a mărturisit că a avut până acum relații de lungă durată, însă nu a dorit să dezvăluie dacă în prezent are un iubit. Cu toate acestea, Anca Dumitra a precizat care sunt calitățile pe care le apreciază la un bărbat și dacă este pregătită să îmbrace rochia de mireasă.

,,Nu am un inventar al calităților pe care ar trebui să le aibă sau nu un bărbat. Da, știu ce vreau, ce-mi doresc. Cu siguranță înțelepciunea și umorul sunt date importante care mi-aș dori să se regăsească. (…) Mă încântă ideea unei familii numeroase și pentru că eu provin dintr-o familie mare. Dar pentru că anii au trecut, nu știu dacă o să fie chiar cinci, trecerea timpului nu iartă pe nimeni. (…)

Nu prea am fost genul de fetiță care să-și imagineze rochițe de mireasă, cel mult îmi imaginam un discurs pentru mult râvnitul Oscar. Habar n-am să-ți spun ce va fi, cum va fi, știu doar că sunt imprevizibilă, deci totul este posibil (…) Am avut numai relații de lungă, lungă durată.”, a precizat vedeta.

În prezent, frumoasa actriță se bucură din plin de viață și de celebritate, fiind extrem de apreciată de publicul autohton. Aceasta face furori în mediul online, însă păstrează discreția când vine vorba de planul personal.

Anca Dumitra și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze sexy. Actrița din serialul ,,Las Fierbinți” pune pe jar inimile bărbaților de fiecare dată când apare la evenimentele mondene, afișând o siluetă fără cusur. Vedeta are o carieră artistică de succes și o biografie impresionantă.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu