Cancan ultimă oră

Anca Dumitra, prestație senzațională în „Complet necunoscuți“: Ce rol joacă Gianina din „Las Fierbinți“

Publicat: 08 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anca Dumitra prestație senzațională în Complet necunoscuți Ce rol joacă Gianina din Las Fierbinți
Anca Dumitra a devenit cunoscută după ce a apărut în serialul „Las Fierbinți“

Anca Dumitra, care a devenit cunoscută după ce a interpetat rolul Gianinei din „Las Fierbinți”, a dat o nouă lovitură cu rolul jucat în filmul recent lansat „Complet necunoscuți“, primul film regizat de Octavian Strunilă.

Anca Dumitra, care intepretează rolul Mariei, unul dintre rolurile principale, recunoaște că i-a fost puțin frică de rolul pe care l-a primit, pentru care credea că ar fi trebuit să aibă o vârstă mai mare dat fiind că în film are o fiică adolescentă mai rebelă.

Anca Dumitra

Rolul Mariei arată versatilitatea acoturlui Anca Dumitra, care trece cu ușurință de de la imaturitate la maturitate, de la neasumare la asumare și de la neliniște la împăcare.

Pentru filmările de la „Complet necunoscuți“, frumoasa actriță a avut parte o companie frumoasă, alături de Leonid Doni, cel care joacă rolul lui Robi, în „Las Fierbinți“, dar și actorii Alex Conovaru, Ada Galeș, Adrian Ștefan, Gabriel Răuță, Andreea Grămoșteanu și Catia M. Tănase.

„M-am bucurat să fiu alături de ei, îi urmăream de la distanță pe unii, îmi doream să jucăm împreună și uite că s-a ivit și această oportunitate. Acum nu pot decât să mă bucur că împreună am realizat această poveste atât de frumoasă și surprinzătoare“, a spus Anca Dumitra.

Filmul „Complet necunoscuți” reprezintă versiunea românească a celebrului film „Perfetti sconosciuti”, din 2016, al regizorului italian Paolo Genovese.

Anca Dumitra

Anca Dumitra și-a dorit de mică să fie actriță

Anca Dumtira s-a născut în Craiova, pe 31 august 1987. În vârstă de 34 de ani, frumoasa actriță a făcut Facultatea de actorie din București.

Aceasta a devenit cunoscută de-abia după ce a apărut în „Las Fierbinți”. În tinerețe, Anca a făcut patru ani de balet și a cochetat și cu modelling-ul.

În facultate, frumoasa actriță a apărut în scurtmetraje studențești, dar și în lungmetrajul “Copilăria lui Icar”. Anca și-a dorit de mică să devină actriță, după ce s-a uitat la serialul Dallas. Aceasta a recunoscut că de atunci visa să învețe perfect limba engleză și să ajungă în America și să ia Oscarul.

Anca Dumitra

Anca Dumitra a pozat goală: Sexy, fără sutien

Anca Dumitra n ueste doar o actriță foarte bună, dar și o femeie foarte sexy. Aceasta reușește ușor să treacă de la fetița naivă și cuminte de la țară, așa cum apare în „Las Fierbinți“, la o divă sexy pe rețelele de socializare.

Frumaosa actriță s-a lăsat fotografiată goală și a postat totul pentru admiratorii ei.

Pozele sexy în care apare actrița Anca Dumitra au stârnit vii controverse printre internauți. Marea majoritate au apreciat curajul, dar și frumusețea actriței, însă au fost șu fani care i-au reproșat vedetei că a lăsat la vedere câteva detalii intime pe care nu trebuia să le vadă decât iubitul și, eventual, viitorul copil.

Anca Dumitra

Adauga un comentariu