Prima pagină » Cancan » Gianina din „Las Fierbinți” s-a fotografiat la plajă. Cum arată Anca Dumitra în costum de baie

Gianina din „Las Fierbinți” s-a fotografiat la plajă. Cum arată Anca Dumitra în costum de baie

01 nov. 2020, 10:42,
BZI.ro, în Cancan

Anca Dumitra, cea care o joacă pe Gianina din „Las Fierbinți”, le-a făcut o surpriză de zile mari fanilor și s-a fotografiat la plajă. Iar mesajul care însoțește imaginea este destul de enigmatic și lasă loc de foarte multe interpretări. Cert este că fotografia a primit numeroase aprecieri din partea internauților.

Actrița care dă viață personajului Gianina din serialul „Las Fierbinți” apare ca fiind o tânăra naivă. De obicei, în serialul de la Pro TV ea nu prea iese în evidență cu ținute provocatoare. Anca Dumitra joacă rolul fiicei primarului din satul Fierbinți. Gianina, personajul interpretat de frumoasă actrița, este unul plin de umor și care încearcă mereu să țină pasul cu moda de la oraș.

Dincolo de platourile de filmare, Anca Dumitra poate fi provocatoare și știe foarte bine să își aleagă ținutele. Iar când vrea să atragă privirile nu dă greș. Astfel, vedeta a reușit mereu să surprindă datorită talentului său de milioane, în serialul „Las Fierbinți”.

Personajele s-au dezvoltat pe parcurs, cu fiecare scenariu în parte și cu fiecare sezon nou filmat. S-a conturat în timp acest personaj. Cât de greu sau cât de ușor, nu știu, s-a instalat pe nesimțite. Ca să zic așa, inocența ei, voioșia ei (n.r. – personajul Gianinei)”, a declarat vedeta.

Gianina din „Las Fierbinți” s-a fotografiat la plajă

Anca Dumitra este una dintre cele mai iubite actrițe din România. Are zeci de mii de urmăritori pe rețelele de socializare și milioane de fani în toată țara și așteaptă cu nerăbdare ca viețile tuturor să revină la normal și pandemia de coronavirus să treacă.

Cunoscută de toți românii drept Gianina din „Las Fierbinți”, Anca este cu gândul la zilele însorite și la nisipul fierbinte de la mare. Sau cel puțin așa lasă impresia, dacă ar fi să ne luăm după postările ei de pe Instagram.

Frumoasa actriță a postat pe celebra rețea de socializare un selfie realizat în timp ce făcea plajă. Iar descrierea, destul de enigmatică, nu mai are nevoie de comentarii: „În curând”. În doar câteva ore, imaginea postată de Anca Dumitra a strâns mii de like-uri și zeci de comentarii. Evident, cei mai mulți dintre fani au afirmat că actrița este foarte frumoasă.

Cu cine se iubește Anca Dumitra

Pe lângă faptul că are un rol de „păpușică” naivă, Gianina le-a atras atenția telespectatorilor și cu frumusețea ei. Mulți s-au întrebat imediat dacă așa o fată este singură sau are iubit. Actrița în vârstă de 32 de ani este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața sa personală. Drept pentru care nu se știe încă numele iubitului său, însă cei doi au fost surprinși recent împreună.

Iar dacă Gianina reușește să atragă atenția mai multor bărbați din sat, Anca Dumitra este fidelă unui singur bărbat cu care are o relație stabilă.

Gianina îl are și pe Robi, și pe Giani. Gianina are mai mulți. Însă Anca Dumitra este discretă”, povestea actrița în urmă cu ceva timp „La Măruță”.

Dincolo de toate acestea, ipostaza în care Gianina din „Las Fierbinți” s-a fotografiat la plajă i-a atras admirația fanilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *