Magazin

Anca Neacsu si-a santajat iubitul ca sa se casatoreasca cu ea?

Publicat: 13 mart. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anca Neacsu si-a santajat iubitul ca sa se casatoreasca cu ea
1
In urma cu cateva zile, fosta componenta a trupei ASIA anunta cu surle si trambite ca s-a logodit si, anul acesta, urmeaza sa se casatoreasca. In spatele povestii ei de dragoste se ascund, insa, detalii demne de o telenovela cu o mie de episoade. Serkan Yaman, alesul ei, era casatorit atunci cand s-au cunoscut. Ulterior, a divortat de sotie si a plecat de langa fiica lui, gest determinat, sustine fosta consoarta, de o serie de amenintari venite din partea Ancai.
Serkan Yaman este numele barbatului cu care Anca Neacsu a anuntat de curand ca urmeaza sa se casatoreasca. In urma cu doua zile, fosta sotie a turcului a trimis pe adresa redactiei ziaruliu Cancan o scrisoare in care a inserat o serie de detalii halucinante. Aceasta o acuza pe cantareata ca i-a spart casa si ca a smuls un tata de langa fetita lui bolnava si, mai mult, l-a determinat sa divorteze santajandu-l cu o serie de filmari care i-ar fi pus viata profesionala in pericol (n.r. – Serkan este managerul unui hotel din Antalya). 
„Relatia dintre Anca Neacsu si sotul meu, Serkan Yaman, a inceput acum un an. S-a folosit de sex-appealul ei si de faptul ca are faima ca sa imi seduca sotul. Cu timpul, relatia s-a transformat intr-una de dragoste. Ea a inceput sa devina din ce in ce mai geloasa, a inceput sa ma urmareasca, si-a facut o adresa falsa de Facebook si m-a adaugat ca sa poata sa ma monitorizeze. S-a fotografiat in timp ce se saruta cu sotul meu si mi-a trimis pozele. A facut tot ce i-a stat in putinta ca sa divortam. M-a abordat de mai multe ori si telefonic si m-a injurat, m-a jignit pentru ca era geloasa pe mine si ma considera rivala. I-am spus ca noi suntem o familie, ca avem o fetita bolnava care face tratament si am rugat-o sa nu mai incerce sa ne faca rau. Vreau ca aceasta femeie sa ii redea tatal fetitei mele. Nu vreau sa mai vina in Turcia”, ne-a scris Aysegul Durak, femeia care o acuza pe Anca de faptul ca i-ar fi spart casa, potrivit Cancan. 
In replica, Anca vine cu o alta teorie: „Eu nu am spart nicio casa! Niciodata! E drept ca Serkan era casatorit cand l-am cunoscut, dar se chinuia sa divorteze de doi-trei ani… Mi-a povestit ca avea o viata de familie nefericita, o sotie care facea crize de isterie, spargea vase si fugea de acasa cu copilul. In perioada divortului, aceeasi femeie care se plange acum imi cerea sa ii dau poze cu noi, inregistrari, ca sa adune probe pentru a obtine o pensie alimentara mai mare. Ulterior a inceput sa ma ameninte, sa o sune pe mama, pe sora mea, a incercat sa-mi sparga conturile! Femeia asta nu se va potoli niciodata!”. 
Seria detaliilor care o incrimineaza pe Anca Neacsu continua in scrisoarea turcoaicei Aysegul Durak. Aceasta sustine ca, de cand formeaza un cuplu cu artista, pe Serkan nu-l mai intereseaza de soarta copilului sau: „Nu-l mai lasa sa vina la fiica lui, iar de cand s-a logodit cu Anca, Serkan nu isi mai suna absolut deloc copilul pentru ca ea nu este de acord, ii este frica sa nu se impace cu mine. El, la un moment dat, a vrut sa se desparta de Anca, dar ea l-a amenintat cu inregistrari si i-a spus ca are poze facute cu el in timpul programului, cu care ar putea face sa fie dat afara de la hotel”. 
Adauga un comentariu