Cancan ultimă oră

Anca Serea a plecat din țară. Cum a călătorit cu patru dintre copii

Publicat: 24 iul. 2021
Anca Serea și Adi Sînă și-au luat familia și au plecat într-o excursie la Viena

Anca Serea și Adi Sînă și-au luat familia și au plecat într-o excursie la Viena. Nu este prima dată când vizitează acest oraș minunat, dar premiera stă în faptul că de data aceasta, au plecat cu trenul împreună cu patru dintre copii.

Anca Serea și familia – vacanță la Viena

Vedeta de televiziune și-a anunțat fanii cu privire la programul din zilele acestea. Anca Serea, împreună cu soțul Adi Sînă și cu copiii se află la Viena, pentru a treia oară.

De fiecare data cand venim aici ne face placere sa mergem in vizita in anumite locuri, chiar daca le-am mai vazut poate de cel putin 3 ori, pentru ca mereu descoperim lucruri noi, fie ca este vorba despre muzee, parcuri, magazine sau restaurante, le-a spus Anca celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Anul acesta, ca niciodată, vedeta a plecat la Viena cu trenul, împreună cu patru dintre copii. A fost o experiență deosebită, a spus ea, care, cu siguranță, i-a încântat pe cei mici.

Anul acesta, in plus, am avut parte de o experienta deosebita deoarece am mers alaturi de 4 dintre copii cu trenul, o calatorie lunga, dar confortabila pe care v-o recomand daca nu vreti sa zburati cu avionul sau vreti sa incercati lucruri noi, a scris Anca Serea pe Instagram.

Anca a spus că în vacanță li s-a alăturat și David, fiul cel mare, proaspăt absolvent de liceu, admis la o facultate de prestigiu din Olanda. Fiul Ancăi Serea vrea să aprofundeze tainele Filozofiei și a optat pentru o universitate care are acest profil.

Vedeta este foarte mândră de David și are emoții pentru că el este primul copil al familiei care părăsește cuibul. Cu toate astea, vedeta a spus că are încredere în el și că îl va susține indiferent de orice.

 

Adauga un comentariu