Cancan ultimă oră

Anca Serea, în război cu angajații primăriei! Vedeta nu a dat voie utilajelor să intre pe terenurile ei!

Publicat: 07 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Anca Serea se ceartă cu Primăria Sectorului 2 din cauza unui teren pe care autoritățile vor să-l curețe, însă proprietara lui nu le permite acest lucru.

Anca Serea se află într-o situație mai puțin obișnuită. Vedeta a fost somată să lase utilajele trimise de Primăria Sectorului 2 să intre pe terenul ei pentru a realiza lucrări de curățare și igienizare.

Prezentatoarea nu a răspuns acestei solicitări, așa că primăria a acționat-o în instanță și a câștigat. Decizia nu este însă una definitivă.

Primăria a vrut să curețe terenul Ancăi Serea, vedeta nu a fost de acord

”Admite cererea formulată în contradictoriu cu pârâta Sînă Louis-Ancuţa. Obligă pârâta să permită accesul reprezentanţilor autorităţii administraţiei publice locale sector 2 Bucureşti în imobilul situat în Bucureşti, …, sector 2, în vederea realizării acţiunilor de curăţare şi igienizare a terenului.

Obligă pârâta la plata către reclamanta a sumei de 20 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Respinge cererea adiţională ca tardiv formulată. Executorie. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare; cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti”, se arată în hotărârea instanței.

Decizia este una neobișnuită, în condițiile în care autoritățile locale nu pot intra pe proprietatea privată a cuiva decât în cazuri speciale. De exemplu, dacă se constată că starea respectivului teren poate reprezenta un posibil pericol pentru sănătatea celorlalți cetățeni. În general, lucrările efectuate de primărie pe un teren privat urmează să fie decontate ulterior de proprietarul respectivului teren.

Anca Serea a primit o moștenire uriașă de la primul soț

Anca Serea deține mai multe terenuri în București și Ilfov, moștenite de la primul ei soț, Filip Polpingher, care s-a stins din viață în anul 2010. Acesta a fost fiul Floricăi Mitroi, poetă și jurnalistă, cunoscută pentru un gest de sfidare la adresa regimului comunist.

Aceasta a protestat în fața Ambasadei României din Grecia, gestul ei fiind evocat la vremea repsectivă de postul Europa Liberă. Florica Mitroi a murit în anul 2002. Anca și Filip au avut împreună doi copii, care sunt, de asemenea, moștenitori ai averii acestuia.

În ultimii doi ani, Anca Serea a pierdut mai multe terenuri din moștenirea sa, fiind expropriată de stat pentru că pe acolo urmează să treacă viitoarea șosea de centură a Bucureștiului. Este vorba de peste 4.000 mp de terenuri situate în comunele ilfovene Cernica și Vidra. În schimbul lor, Serea a primit despăgubiri cu mult sub prețul pieței în zonele respective.

Adauga un comentariu