Actualitate

Anca Sigartău, detaliul secret din biografie. „Nimeni nu a știut”

Publicat: 21 sept. 2021
Anca Sigartău biografie
Îndrăgita actriță Anca Sigartău a reușit să scape de cancer cu ajutorul postului

Îndrăgita actriță Anca Sigartău are o biografie impresionantă, iar viața a pus-o la încercare de nenumărate ori, uneori chiar la limita extremă. Dincolo de faptul că a avut un prim mariaj teribil, artista s-a confruntat și cu o boală necruțătoare. Și chiar dacă atunci medicii nu-i dădeau mai mult de un an de trăit, în viața Ancăi Sigartău s-a produs o adevărată minune. Astfel, actrița a reușit să se vindece de cancer cu ajutorul postului.

Actrița Anca Sigartău este foarte iubită de publicul român și, datorită carismei sale, este adesea invitată la emisiunile de televiziune din România. O fire foarte volubilă, care râde mult, Anca vorbește cu pasiune despre viață și trăirile pe care le are. Mai mult, ea nu spune nu provocărilor și pare oricând pregătită să dea o mână de ajutor. Însă puțină lume știe că viața Ancăi Sigartău nu a fost una ușoară, ci dimpotrivă. Iar zâmbetul larg pe care îl afișează mereu ascunde și multă, multă durere.

Anca Sigartău, detaliul secret din biografie

Mai presus de rolurile pe care le interpretează pe scenă, în cariera profesională, rolul Ancăi Sigartău în viață nu a fost tot timpul ușor. Astfel, actrița a dezvăluit la un moment dat câteva detalii inedite din biografia ei, în emisiunea Eugeniei Vodă – „Profesioniștii”. Atunci, Anca Sigartău a dezvăluit un secret pe care l-a ținut ascuns multă vreme și care are legătură cu familia ei. Ea a spus că și acum sunt mulți care nu știu care este, de fapt, adevărul.

După al doilea copil am divorţat. Nimeni nu a ştiut că am divorţat în 1993. Lumea ştie că am divorţat prin 2000. Al treilea copil l-am făcut după divorţ. Bine, lucrurile sunt mai complicate. Am trecut printr-o experienţă medicală traumatizantă, în care am avut un diagnostic, o boală în care ţi se dă un an de zile să trăieşti”, a declarat actrița.

Anca Sigartău s-a luptat, în urmă cu mai mulți ani, cu cancerul. I s-a găsit o tumoră care a apărut de nicăieri și pentru care medicii i-au dat ultimatum: mai avea de trăit doar un an. Tumora crescuse 8 cm în doar 3 săptămâni, iar Anca se aștepta la ce era mai rău. Atunci a cerut să plece acasă din spital, ca să petreacă timpul rămas alături de copii. Și totuși, ceea ce avea să se întâmple i-a marcat viața pe veci. Iar anii au trecut parcă în zbor și acum Anca Sigartău este bunică, grație fiicei sale.

Minunea din viața Ancă Sigartău

La acea vreme, când a fost diagnosticată cu cancer, se apropia Postul Crăciunului și pentru prima dată în viață actriței i-a trecut prin minte să țină post. Practic, pe 15 noiembrie a început postul, pe care l-a ținut cu sfințenie, iar pe 20 decembrie, când s-a întors la spital pentru control, tumora dispăruse. Anca Sigartău a spus că, din acel moment, a știut că va trăi.

Știam că începe Postul Crăciunului. Nu aveam nicio informaţie despre post, despre biserică, despre lucrurile de genul ăsta, dar ştiam, în interiorul meu, că vreau să încerc. Că trebuie să mă duc acasă să ţin post. Pe 15 noiembrie am ieşit din spital cu nişte indici foarte mari, pe 20 decembrie, când m-am întors la control, m-au întrebat: «Unde este tumora?». Nu mai era”, a spus Anca Sigartău.

De atunci, actrița a știut că va trăi și că va putea fi alături de cei trei copii ai ei pe care îi iubește ca pe ochii din cap. Nici după această cumpănă viața nu i-a fost roz, dar Anca Sigartău, care are o biografie impresionantă, a luptat mereu ca o leoaică pentru familia ei. Totodată, în acest timp ea și-a urmat cu pasiune și succes profesia care a consacrat-o pe scena artistică.

Adauga un comentariu