Cancan

Anca Țurcașiu a ascuns până în ultima clipă problemele din mariajul cu medicul Cristian Georgescu: “E foarte ușor să renunți la o relație…”

Publicat: 21 iul. 2020

Anca Țurcașiu a ascuns până în ultima clipă problemele din mariajul cu medicul Cristian Georgescu. De asta și-au dat seama toți cei care și-au amintit că luna aceasta, ea a oferit un interviu emoționant cu ocazia aniversării a 22 de ani de la nunta cu bărbatul căruia i-a dăruit un băiat.

Anca Țurcașiu a ascuns problemele din mariajul cu medicul Cristian Georgescu

În urmă cu 10 zile, mai exat pe 11 iulie, Anca Țurcașiu a acceptat să ofere câteva declarații despre căsătoria lungă, frumoasă și, se pare, dureroasă alături de medicul stomatolog Cristian Georgescu. La un moment dat, ea a subliniat că unii dintre oameni renunță mai ușor la relația pe care o au pentru că o luptă pentru rezolvarea situațiilor delicate apărute le-ar răpi mai mult timp, mai multă energie decât dacă ar abandona povestea de dragoste… și ar începe alta.

“Nu știu cum au trecut acești ani. Au trecut frumos și repede. Nu am stat să numărăm niciodată, doar am trăit clipa, cum s-ar spune. E bine, e frumos, faptul că treci alături de omul pe care ți l-ai dorit alături prin viață și-l păstrezi acolo, e minunat. E foarte ușor să renunți la o relație mult mai ușor, decât să o păstrezi”, a declarat Anca Țurcașiu pe 11 iulie în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Anca Țurcașiu, despre secretul căsătoriei alături de Cristian Georgescu

Întrebată care este secretul pentru o căsătorie atât de lungă și cu multe, multe clipe minunate petrecute în doi, ulterior, în trei, talentata artistă a spus: “Se muncește mult într-o relație, dar ne iubim. Trăim clipa și nu ne gândim la altceva”.

Deși ieri a anunțat divorțul, actrița încă nu a șters pozele de pe Facebook cu fostul soț și, totodată, tatăl copilului ei; de-a lungul anilor, Anca Țurcașiu i-a făcut mai multe declarații de iubire lui Cristian Georgescu. “Astazi este ziua lui (n.r.: 26 decembrie 2018). A dragului meu Cristian Georgescu. Care mă strânge in brațe de 22 de ani. La mulți ani, iubirea mea!”, “Iubirea este în aer! #iloveyou”, “La mulți ani! 2020 să ne și să vă fie minunat! #orazeroinmasinainfiecarean #impreuna – cu Cristian Georgescu” sunt trei dintre acestea.

Adauga un comentariu