Mozaic muzical

Anca Ţurcaşiu, dezvăluiri despre viața personală. „Poate că am ieşit şifonată, dar sunt mai înţeleaptă”

Publicat: 07 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anca Ţurcaşiu dezvăluiri despre viața personală. Poate că am ieşit şifonată dar sunt mai înţeleaptă
Anca Ţurcaşiu a făcut o serie de dezvăluiri despre viața personală în emisiunea Poezie şi delicateţuri.

Anca Ţurcaşiu a făcut o serie de dezvăluiri despre viața personală în emisiunea lui Mircea Dinescu. Artista a vorbit despre divorțul de medicul Cristian Georgescu, dar şi cum a devenit vegetariană. Actrița și cântăreața este într-o formă fizică de invidiat şi are o siluetă după care tânjesc multe tinere.

Totul se datorează, în mare parte, alimentaţiei vegetariene căreia i-a rămas fidelă timp de 30 de ani.

Anca Ţurcaşiu, dezvăluiri despre viața personală

În cadrul emisiunii Poezie şi delicateţuri, de la Prima TV, Anca a vorbit deschis despre divorțul prin care a trecut.

„Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune„, a precizat artista.

Artista a povestit că s-a născut vegetariană şi că, în copilărie, era forţată să mănânce carne. A renunţat la acest aliment atunci când a plecat din casa părintească.

„M-am născut fără să fiu carnivoră. Ai mei m-au forţat să mănânc carne. Când am plecat de-acasă, la 20 de ani, am devenit vegetariană. Nu mănânc carne, lactate, ouă. Mănânc foarte picant, nu mă aşez la masă fără să am ceva iute„, dezvăluie cântăreaţa.

Cântăreața s-a confruntat şi cu o problemă de sănătate serioasă din pricina căreia a trebuit să renunţe şi la lactate.

„Am avut o inflamaţie articulară. Mi-am revenit eliminând lactatele„, spune Anca care este extrem de activă si pe Instagram.

Ce gest își dorește artista să facă bărbații pentru ea

Artista a dezvăluit, totodată, o amintire tare dragă din copilărie. Mai exact, un gest pe care-l făcea bunicul ei faţă de ea, gest pe care l-a căutat în relaţiile cu toţi bărbaţii cu care a fost.

„Am simţit în toate relaţiile pe care le-am avut nevoia de a le spune să mă mângâie pe cap, aşa cum făcea bunicul meu„, a dezvăluit artista.

Ce mesaj i-a transmis fostului soț

Divorțată de mai bine de un an de zile, Anca Ţurcaşiu a mărturisit că e pregătită pentru o nouă poveste de dragoste. A adăugat că a trecut mai uşor prin perioada problema începând prin a se iubi pe sine mai multe.

„Ștіі, ѕе zісе сă nіmіс nu е întâmрlătоr. Șі са іntоtdеаunа lа fіnаl, avеm о lесtіе dе іnvаtаt. Аlеg ѕа rаmаn сu се-а fоѕt frumоѕ іntrе nоі, mеrg mаі dераrtе fаrа ѕа mаі рrіvеѕс іnароі. Ѕрunе-mі оrісе vrеі, pot ѕ-о іаu іаr dе lа-nсерut. Роаtе-і un сlіѕеu, nu mаі dоаrе tоt се-а durut, a trесut. Сu ѕuflеtul rесе ѕі mut, șі un ultіm ѕаrut, m-аі ріеrdut”, spune Anca în noul ei cântec „Vreau să dau reset”.

Adauga un comentariu