Cancan

Anda Adam a cheltuit o avere pe o singură geantă. „Este unul dintre cele mai scumpe obiecte din garderobă”

Publicat: 27 oct. 2021
Anda Adam avere
Anda Adam a cheltuit o avere in ultima vacanta in care a fost plecata

Anda Adam, în vârstă de 41 de ani, a fost plecată în vacanță alături de noul ei iubit unde a cheltuit o avere. Deși nu a divorțat încă de Sorin Andrei Niculescu, cântăreața și-a refăcut viața alături de un afacerist de origine franceză. La ultima plecare în străinătate, artista a mărturisit că a cheltuit 9000 de euro pe o singură geantă.

Pasiunea ei pentru haine este bine cunoscută, Anda Adam participând și la emisiunea dedicată modei “Bravo, ai stil!”.

Anda Adam a dat o avere pe o singură geantă

Din ultima excursie pe care Anda Adam a făcut-o în afara țării, cântăreața s-a întors cu o geantă pe care a plătit o avere.

“Investesc mult în ținute vestimentare. La ultima plecare în străinătate, pentru că de cele mai multe ori îmi cumpăr haine de acolo, mi-am achiziționat o geantă destul de scumpă, undeva în jur de 8000-9000 de euro. Cred că este unul dintre cele mai scumpe obiecte din garderoba mea”, a declarat Anda Adam, potrivit fanatik.ro.

Fiind extrem de pasionată de modă, cântăreața a mai adăugat faptul că evită să poarte anumite ținute atât pe stradă cât și pe scena. Fustele mini sunt doar un exemplu de articole vestimentare pe care Anda evita să le poarte din cauza aspectului vulgar pe care îl oferă.

Anda Adam a fost ceruta în căsătorie de Yosif Mohaci

Din punct de vedere sentimental, Anda Adam stă foarte bine. Aceasta a povestit de curând că a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei Yosif Mohaci.

“Voiam să arăt că am un inel foarte drăguț. Voiam să spun că iubitul meu misterios este născut de Valentine’s Day, de unde și vin. Povestea este că el m-a invitat anul acesta, a ales să își serbeze ziua doar cu mine. Am primit un trandafir și un inel de logodnă. El este francez, deci pot doar să spun Voila! Inelul ăla pe bune l-am lăsat acasă, că e prea scump și mi-a fost frică să-l iau. Este în seif!”, a spus Anda Adam, în urmă cu ceva timp.

Yosif Eudor Mohaci a mai fast căsătorit în trecutNunta afaceristului cu Ioana, fosta lui soție, a avut loc în anul 2018 si a fost una de lux. Petrecerea a avut loc în Limassol, Cipru la Four Seasons Hotel. Ceremonia a fost și ea una deosebită și s-a desfășurat într-un cadru de vis, pe plajă.  În urma acestui mariaj cei doi au o fetiță în vârstă de cinci ani.

Rochia de mireasă a fostei soții a lui Yosif a fost superbă. Aceasta a îmbrăcat o rochie elegantă, decoltată şi cu trenă, iar tatăl său şi fetiţa au condus-o spre altar. Yosif Eudor Mohaci, iubitul Andei Adam, nu s-a lăsat nici el mai prejos și a îmbrăcat un constum de mire bej-alb. Pe cap, în loc de pirostrii, cei doi au purtat coroane din spice de grâu.

Adauga un comentariu