Cancan

Anda Adam, despre divorț. Ce spune artista despre tatăl copilului ei

Publicat: 20 mai 2021
Anda Adam a vorbti despre divort
În cadrul unei emisiuni TV, Anda Adam a vorbit despre divorț și relația pe care o are în prezent cu Sorin Nicolescu.

Anda Adam a vorbit despre divorț în cadrul unei emisiuni TV. Artista și Sorin Nicolescu s-au căsătorit în anul 2015 și au format un cuplu extrem de frumos și de discret. În ultima perioadă s-a tot vehiculat faptul că lucrurile au început să se răcească între ei, iar cântăreața a făcut mai multe declarații în presă.

De câte ori a fost întrebată despre acest subiect, Anda nu a confirmat însă nici nu a infirmat zvonurile.

Anda Adam, despre divorț: “Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul”

Invitată la Antena Stars, Anda Adam a venit cu noi precizări în ceea ce privește divorțul de Sorin Nicolescu. Aceasta a spus că locuiește în continuare cu bărbatul care a făcut-o mama, însă nu a fost extrem de explicită în ceea ce privește separarea.

“Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni că nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât.

Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo”, a spus Anda Adam la Antena Stars.

Anda Adam, scandal pe Instagram?

Cântăreața a fost implicată într-un scandal monstru pe Instagram după ce a amenințat și jignit o tânără care vorbea cu soțul ei. Anda Adam a negat faptul că ar fi fost în spatele acelor mesaje de pe rețeaua de socializare și că singurul lucru care o interesează este copilul ei și fericirea acestuia.

Anda Adam are pe Instagram 1 milion de urmăritori și 1818 postări. Artista își ține mereu la curent fanii cu cele mai noi lucruri și întâmplări din viața ei, iar reacțiile sunt pe măsură. În trecut, artista și-a surprins fanii și cu apariția incendiară pe care a avut-o la Exatlon, când dormea dezbrăcată complet.

Întrebată fiind de părerea pe care o are Sorin cu privire la subiectul apărut în presă despre divorț, Anda a spus că acesta este detașat de situație și că se aștepta să se ajungă aici.

„El este detașat de subiect pentru că el atunci când m-a cunoscut sau când a luat decizia de a fi cu mine, știa exact în ce horă intră să joace. Nu are de ce să fie afectat pentru că este asumat. Copilul este perfect normal, sănătos, fericit, râdem, ne bucurăm de ea și îți garantez că orice ar fi pe lumea asta, aș face tot ce îmi stă în putință ca fiica mea să fie fericită. Pentru mine fericirea Evelinei este cel mai important lucru din lume.”, a mai spus vedeta.

Cine este soțul Andei Adam

Sorin Andrei Nicolescu este originar din Constanța unde a avut o carieră strălucită de manechin. La început își dorea să profeseze  în domeniul economic, după ce a absolvit și liceul de profil din Constanța, dar mai târziu a ales modelingul.

Sorin Andrei Nicolescu, care este cu cinci ani mai mic decât Anda Adam, a cerut-o în căsătorie pe cântăreață la doar câteva luni de relație, iar în luna iunie a anului 2015 a avut loc nunta.

În cadrul unei emisiuni TV, Anda Adam a vorbit despre divorț și relația pe care o are în prezent cu Sorin Nicolescu.

Adauga un comentariu