Cancan ultimă oră

Anda Adam, însărcinată? Vedeta a afișat o burtică suspectă la plajă

Publicat: 05 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anda Adam însărcinată Vedeta a afișat o burtică suspectă la plajă
Vedeta a afișat o burtică suspectă la plajă

Anda Adam este una dintre cele mai iubite și îndrăgite artiste de la noi din țară. Este iubită de o mulțime de oameni, are o mulțime de fani și o carieră de mare succes. La fel de bine îi merge și în plan sentimental, alături de noul ei iubit și logodnic și există chiar și posibilitatea de a fi însărcinată.

Anda Adam trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Vedeta a trecut printr-o despărțire de soțul ei Sorin Niculescu, după ce lucrurile nu au mai mers deloc între ei. Cei doi au evitat un timp să recunoască faptul că se despart dar, într-un final, au spus lucrurilor pe nume.â

Anda Adam, cu burtica la vedere

Anda este fericită acum, alături de logodnicul ei Eudor Yosif Mohaci. Cei doi s-au logodit la finalul anului trecut și se iubesc nebunește. Se pare, însă, că au planuri mari de viitor. Cei doi îndrăgostiți vor să se căsătorească după ce Anda rezolvă toate problemele cu fostul soț și, mai ales, să facă și copii.

Visul lor ar fi devenit deja realitate, iar Anda ar fi însărcinată. Vedeta a fost la piscină cu fiica sa și câteva prietene, iar artista a afișat o burtică destul de suspectă. Ne-a obișnuit mereu cu trup sculptat, bine lucrat, dar de data aceasta a surprins cu felul în care arăta. Se observa o burtică destul de ciudată, pe care nu am mai văzut-o la ea decât când era însărcinată.

Anda Adam, fericită după divorț

Anda Adam a divorțat în secret de fostul ei soț. Cei doi au negat o vreme că lucrurile nu ar mai merge între ei și au preferat să stea departe de ochii curioșilor, dar la final au recunoscut că nu mai formează un cuplu și au luat-o pe drumuri diferite.

Vedeta și-a găsit repede pe altcineva, alături de care este foarte fericită. Lucrurile au evoluat rapid între ei și, la scurt timp, s-au și logodit. Și bărbatul a mai fost căsătorit și are copil, ceea ce înseamnă că se potrivesc perfect.

Adauga un comentariu