Cancan

Anda Adam nu regretă că a pozat în Playboy. Ce spune celebra artistă despre aparițiile controversate

Publicat: 21 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anda Adam nu regretă că a pozat în Playboy. Ce spune celebra artistă despre aparițiile controversate
Anda Adam a fost protagonista unor controverse în spațiul public după ce a pozat în revista Playboy.

Îndrăgita cântăreață Anda Adam nu regretă că a pozat în Playboy. Aceasta a făcut furori pe vremea când a apărut în celebra revistă pentru bărbați, iar pictorialul incendiar i-a uimit pe mulți. Vedeta s-a lăsat fotografiată în ipostaze inedite, provocând un val de reacții în lumea mondenă.

Anda Adam face furori și în prezent cu ținutele provocatoare și nu ezită să își etaleze formele perfecte. Vedeta își asumă trecutul tumultuos și scandalurile în care a fost implicată. Aceasta a fost criticată nu de puține ori pentru că s-a transformat complet de când a recurs la intervențiile estetice. Iată ce spune celebra artistă despre aparițiile controversate.

Anda Adam nu regretă pictorialul în revista Playboy

Una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton, Anda Adam, nu regretă că a pozat în celebra revistă pentru bărbați. Aceasta a fost propulsată în atenția publicului după ce s-a lăsat fotografiată în ipostaze controversate în Playboy.

La vremea respectivă, Anda Adam a stârnit controverse și discuții aprinse printre prieteni, artista fiind sancționată pentru apariția îndrăzneață. Dan Capatos a vorbit despre pictorialul inedit al celebrei vedete, oferind detalii surprinzătoare despre aceasta.

,,Avea o manie să nu stea nimeni în spatele ei. În conceptul editorial al acestui pictorial, la un moment dat o fotografie este cu o bară de duș… O așezăm într-o cadă și îi punem o bară de duș între… fese.”, a mărturisit Dan Capatos.

Pictorialul scandalos în revista Playboy avea să îi aducă Andei Adam și mai multă celebritate. Artista nu regretă aparițiile controversate, iar în prezent face furori cu ținutele provocatoare. Aceasta se afișează în mediul online în ipostaze incendiare, spre încântarea fanilor ei.

Printre vedetele care au pozat nud se află și Bianca Drăgușanu, dar și Andreea Antonescu, care își surprinde mereu admiratorii cu fotografii sexy pe rețelele de socializare. Și celebra cântăreață Delia Matache nu ezită să se afișeze în ținute controversate, iar aparițiile ei sunt de fiecare dată remarcate.

Altfel stau lucrurile când vine vorba de Elena Gherghe. Deși frumoasa vedetă face furori pe Instagram cu fizicul de invidiat, aceasta nu a acceptat să pozeze goală pentru revistele de profil, la fel ca frumoasa artistă Andra Măruță, care a refuzat cu vehemență să apară în Playboy.

Ce spune focoasa artistă despre aparițiile ei controversate

La vârsta de 41 de ani, Anda Adam face furori cu formele sale și ținutele sexy. Cu un trecut amoros tumultuos, vedeta iubește din nou și radiază de fericire alături de partenerul ei.

Nu de puține ori artista a provocat controverse în lumea mondenă, având parte de critici și replici dure. Aceasta își asumă fiecare apariție și nu ezită să vorbească despre transformările sale fizice, despre operațiile estetice, dar și despre viața sa amoroasă.

,,Imaginea, stilul unei femei constituie o primă carte de vizită, te poziţionează în faţa oamenilor, iar în cazul unui artist, felul în care se prezintă în faţa publicului este extrem de important.

Cred că de-a lungul timpului, am reuşit să îmi construiesc o imagine stilistică proprie, ce mă defineşte şi mă completează, alături de muzica mea.

Consider că arăt bine, dar nu cred că sunt în cea mai bună variantă a mea pentru că, din punctul meu de vedere, fiind o împătimită a sportului, dacă voi avea grijă ce mănânc, voi ajunge la forma fizică pe care o consider ca fiind maximumul meu. Evident, la un nivel de om care nu face fitness pentru concurs, dar cu o formă de invidiat.”, a declarat aceasta.

Mai mult, Anda Adam a recunoscut că a apelat la ajutorul esteticienilor pentru a avea înfățișarea mult dorită. În ceea ce privește trecutul său, artista își asumă fiecare capitol din viață, inclusiv aparițiile controversate în celebra revistă pentru bărbați.

Anda Adam a fost protagonista unor controverse în spațiul public după ce a pozat în revista Playboy. Cu toate acestea, cântăreața nu regretă pictorialul incendiar și aparițiile îndrăznețe de la începutul carierei sale artistice. În prezent, Anda Adam se bucură de celebritate și de aprecierea publicului autohton.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu