Cancan

Anda Adam și Sorin s-au despărțit? Dovada că nu mai formează un cuplu

Publicat: 02 dec. 2020

Au apărut din nou zvonuri că Anda Adam și Sorin s-au despărțit, iar de data aceasta s-ar părea că se și vor concretiza cu un divorț. Mai mult, există și unele dovezi care susțin această idee. Oricum, cei doi nu au mai fost văzuți de mult timp împreună…

A negat că s-ar fi despărțit de tatăl fetiței sale, dar gestul Andei Adam a dat-o de gol. Astfel, artista și Sorin nu par să mai formeze un cuplu. Mai mult, în ultima vreme, au tot apărut zvonuri conform cărora Anda Adam și Sorin au divorțat. Însă Anda Adam a mărturisit că nu a vrut să dea curs speculațiilor apărute. În ciuda faptului că au existat tensiuni între cei doi, în perioada de izolare, povestea lor de dragoste a continuat, potrivit artistei.

Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe”, spunea Anda Adam în urmă cu câteva luni.

S-ar părea că Anda Adam și Sorin s-au despărțit

Acum, însă, toate indiciile arată faptul că Anda Adam și soțul ei au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi nu au fost văzuți împreună de luni bune. Ba chiar și-au șters pozele în care apăreau împreună și nu se mai urmăresc pe conturile de socializare.

Colac peste pupăză, Anda Adam și soțul ei și-au serbat fiica separat. Așa că fanii se gândesc dacă nu cumva cei doi au divorțat în mare secret. Mai ales că artista declara că nu va sta într-o căsnicie doar de dragul copilului.

Când părinții nu se înțeleg și trăiesc într-o energie negativă, îi vor face rău copilului și el va ajunge, ulterior, să aleagă un partener pe modelul lucrurilor văzute în casă. Nu sunt de acord să stai într-o căsnicie doar pentru binele copilului, deoarece, în fapt, îi faci un rău”, declara Anda Adam.

S-a căsătorit cu Sorin după un an de relație

Anda Adam şi Sorin Andrei Nicolescu s-au căsătorit în iunie 2015. Bărbatul este cu cinci ani mai tânăr decât cântăreaţa. El a cerut-o pe Anda Adam de soţie după numai o lună de când s-au cunoscut. Cei doi au făcut nunta la nici un an de când au început să formeze un cuplu. Petrecerea a avut loc în Snagov, pe malul lacului. După o lună de la eveniment, cântăreaţa a anunţat că este însărcinată. Evelin a venit pe lume în ziua de Sfântul Andrei, în 2015.

Despărțirea nu-i surprinde pe apropiați

Deși Anda Adam a negat mereu faptul că pe ea și Sorin îi paște divorțul, surse apropiate ale acestora au declarat că situația lor nu este deloc una fericită. Aceste surse spuneau în urmă cu ceva timp că, deși locuiesc împreună, cei doi soți nu mai au nicio apropiere fizică și mai stau în această formulă doar de dragul copilului. Toate detaliile pentru divorț ar fi fost stabilite și mai urmează doar procesul.

Cu toate acestea, Anda Adam a explicat atunci că tot ce se spune sunt doar aberații și că nu se pune problema de divorț, mai ales de stabilirea vreunei pensii alimentare sau de depunere a actelor de divorț. Anda Adam a avut acum o nouă intervenție, explicând cum stau lucrurile în familia ei. Cântăreața crede că aceste bârfe au pornit de la vreun vecin care poate să fi auzit vreo discuție contradictorie, având în vedere că ei locuiesc la bloc.

Așadar, nu e de mirare că Anda Adam și Sorin s-au despărțit, iar acest lucru va fi confirmat cât de curând.

Adauga un comentariu