Cancan ultimă oră

Anda Adam, despre divorț: „Oamenii se mai și ceartă!”

Publicat: 03 oct. 2020
Anda Adam stă pe canapea
Anda Adam vorbește din nou despre divorț

Anda Adam, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, vorbește din nou despre divorț. Aceasta este căsătorită de mai bine de 5 ani cu Sorin Niculescu, alături de care a dat naștere și unei fetițe. Deși cei doi au pozat mereu în cuplul perfect și au încercat să țină relația lor departe de ochii lumii, se pare că lucrurile nu merg tocmai bine între ei, motiv pentru care au apărut mai multe zvonuri care susțin că cei doi sunt în prag de divorț. Cu toate acestea, Anda a negat informațiile, însă ele au continuat să apară, motiv pentru care vedeta a intervenit să lămurească tot.

Anda Adam vorbește din nou despre divorț: Nu ar accepta să fie lovită

Deși Anda Adam a negat mereu faptul că pe ea și Sorin îi paște divorțul, surse apropiate ale acestora au declarat că situația lor nu este deloc una fericită. Ele spuneau în urmă cu ceva timp că, deși locuiesc împreună, cei doi soți nu mai au nicio apropiere fizică și mai stau în această formulă doar de dragul copilului. Toate detaliile pentru divorț ar fi fost stabilite și mai urmează doar procesul.

Cu toate acestea, Anda Adam a explicat atunci că tot ce se spune sunt doar aberații și că nu se pune problema de divorț, mai ales de stabilirea vreunei pensii alimentare sau de depunere a actelor de divorț.

Anda Adam a avut acum o nouă intervenție, explicând cum stau lucrurile în familia ei. Cântăreața crede că aceste bârfe au pornit de la vreun vecin care poate să fi auzit vreo discuție contradictorie, având în vedere că ei locuiesc la bloc. În plus, crede că perioada de izolare i-a tensionat puțin, mai ales că cea mică a stat mai mult în casă, nu a avut activitate.

„Sunt niște aberații!”

Cât despre ceea ce nu ar accepta niciodată la Sorina este violența. Anda a mărturisit că ar putea trece peste infidelitate dacă se demonstrează că s-a ajuns acolo din motive bine întemeiate, însă nu ar putea trece peste jigniri și lovituri, de care nu se pune problema în căsnicia ei. Ea a mai spus că nu ar sta cu cineva doar de dragul copilului, arătând că nu asta o ține alături de soțul ei și că divorțul nu există.

„Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată. În general, conform principiilor mele, violența este exclusă. Nu sunt de acord cu așa ceva, niciodată. Aș putea ierta o infidelitate dacă există un motiv întemeiat.”, a declarat Anda Adam.

Nu crede într-o căsătorie nefericită

De asemenea, Anda Adam a mărturisit că nu va sta niciodată într-o căsnicie nefericită, doar de dragul copilului.

„Nu am fost niciodată de acord cu această mentalitate. Din punctul meu de vedere, acel copil nu va fi un copil fericit. Când părinții nu se înțeleg și trăiesc într-o energie negativă, îi vor face rău copilului și el va ajunge, ulterior, să aleagă un partener pe modelul lucrurilor văzute în casă.

Nu sunt de acord să stai într-o căsnicie doar pentru binele copilului, deoarece, în fapt, îi faci un rău. E total greșit să stai într-o relație de teamă că oamenii vor vorbi despre despărțirea ta.

Copilul poate fi influențat pozitiv cu doi  părinți despărțiți, dar cu o relație de respect și prietenie, din care cel mic va lua lucrurile pozitive, constructive”, a mai spus artista

Adauga un comentariu