Cancan

Anda Călin a făcut dezvăluiri despre al treilea copil. Ce vrea partenera lui Liviu Vârciu

Publicat: 30 oct. 2020
Anda Călin dezvăluiri al treilea copil
De curând, Anda Călin a dezvăluit care este numele băiețelului lui Liviu Vârciu

De curând, partenera lui Liviu Vârciu, Anda Călin, și-a surprins fanii făcând dezvăluiri despre viața de familie și… un al treilea copil. Mai mult, Anda Călin a anunțat și care este numele băiețelului născut în primăvară.

Anda Călin, jumătatea lui Liviu Vârciu, și-a luat fanii prin surprindere, vorbind despre cel de-al treilea copil. Admiratorii nu se așteptau la răspunsul pe care l-a dat vedeta.

Anda Călin – dezvăluiri despre al treilea copil

Anastasia și băiatul născut în primăvară sunt minunățiile de care se bucură Anda Călin și Liviu Vârciu. Frumoasa șatenă avea să le facă o surpriză plăcută admiratorilor din mediul virtual! Le-a dezvăluit numele mezinului familiei, Liviu Matei! Și a mai făcut o mare dezvăluire, tot pentru fanii cuplului. Anda a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul ei de Instagram, ocazie prin care le-a satisfăcut internauților mai multe curiozități legate atât de ea, cât și de viața ei de familie.

Cum era de așteptat, un fan a întrebat-o dacă se gândește să devină mama pentru a treia oară. Răspunsul iubitei cântărețului nu a întârziat, dar nu a fost deloc unul concret.

În momentul de față, nu mai îmi doresc un copil, dar nu se știe peste 5 ani. Tot timpul spunem că dacă va mai fi cazul, atunci se va întâmpla. Pentru că nu cred că vreau să o iau din nou de la capăt cu scutece, lapte, suzete”, a spus Anda Călin la InstaStory.

Anda Călin a născut un băiat la sfarșitul lunii mai

Liviu Vârciu și Anda Călin deveneau, din nou, părinți la sfârșitul lunii mai. „Te iubesc, Anda Călin”, a fost mesajul a scris Liviu Vârciu, în dreptul imaginii pe care a postat-o pe rețeaua de socializare. Cei doi s-au îmbrăcat lejer și au petrecut toată noaptea în compania unor prieteni foarte buni, pesemne că sunt extrem de fericiți, iar frumoasa șatenă și-a revenit rapid după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil.

Și-au botezat copilul în secret

În 2020, Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului. În trecut, Liviu Vârciu a fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu. În afară de băiețelul născut în luna mai, Liviu Vârciu mai are are două fete. Cea mai mare, Carmina, provine din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu actuala soție.

Liviu Vârciu și Anda Călin și-au botezat băiețelul la începutul lunii, în mare secret. Evenimentul a avut loc în data de 3 octombrie și a fost unul restrâns, la care au participat doar câteva persoane foarte apropiate cuplului.

Iar acum, la aproape o lună de la botez, Anda Călin a făcut dezvăluiri despre numele băiețelului dar și despre un eventual al treilea copil.
Adauga un comentariu