Cancan

Fiica lui Liviu Vârciu pleacă de acasă. Unde se mută Carmina

Publicat: 29 sept. 2020
Fiica lui Liviu Vârciu pleacă de acasă
Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, se mută la București unde tatăl ei îi cumpără un apartament

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu pleacă de acasă. Carmina a decis să se mute în București, unde tatăl ei îi va cumpăra un apartament. Așa stând lucrurile, se pare că cei doi au revenit la sentimente mai bune și s-au împăcat.

Liviu Vârciu este un tată fericit și ar face orice pentru copiii săi. De curând, artistul a anunțat că fata sa cea mare se mută în București, unde el îi cumpără apartament.

Binecunoscutul artist Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară anul acesta. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului. Artistul fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu. În afară de băiețelul nou-născut, Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.

Fiica lui Liviu Vârciu pleacă de acasă

Liviu Vârciu a anunțat că fata sa cea mare, Carmina, se mută la București. Astfel, acesta a decis să facă un credit și să-i cumpere un apartament fetei.

„Se mută fata în București și tati face un credit și îi ia un apartament. Să vedem și cu prețurile că am înțeles că sunt bune în zona asta. Vrei în zona de Nord, tata? Știi cât e un apartament aici? Meriți! Îi ia tata!”, a spus Liviu Vârciu într-un InstaStory.

„Ce-ți trebuie? Televizor? Dar tu unde gătești? Nu gătești? Wow! Pipera… Și aici baia”, a mai comentat Liviu Vârciu despre apartamentul Carminei.

Liviu Vârciu are un mare regret

Liviu Vârciu a mărturisit care este marele său regret. Artistul și-ar fi dorit să își ajute mai mult familia. Liviu Vârciu regretă că nu și-a ajutat mai mult familia în perioada când era pe val cu formația L.A., din care a făcut parte și alături de care s-a bucurat de un imens succes la public.

„Nu mi-am ajutat părinții cum ar fi trebui să îi ajut cât am fost în L.A. Asta regret cel mai mult și mai mult, că nu mi-am ajutat familia când puteam să o fac”, a declarat Liviu Vârciu la o emisiune de televiziune.

Mesaj dur pentru tatăl ei în urmă cu un an

În urmă cu un an, când și-a aniversat ziua de naștere, Carmina i-a transmis un mesaj dur tatălui ei. Aceasta i-a reproșat că le-a părăsit pe ea și mama ei și nu au putut fi o familie.

„Since I was little I wanted a united family to grow up with, but then I think about you dad, and remember that its not my fault because you lost something so special, its all yours (De când eram mică, am vrut o familie unită în care să cresc, dar apoi mă gândesc la tine tată și îmi amintesc că nu e vina mea pentru că tu ai pierdut ceva atât de special, e toată doar a ta)”, a scris Carmina pe contul ei de Instagram.

Însă relațiile dintre ei sunt bune acum, din moment ce fiica lui Liviu Vârciu pleacă de acasă, la București, pe banii acestuia.

Adauga un comentariu