Cancan

Liviu Vârciu și-a botezat băiețelul în secret. Când a avut loc evenimentul

Publicat: 05 oct. 2020
Liviu Vârciu și-a botezat băiețelul
În weekend, Liviu Vârciu și Anda Călin și-au botezat băiețelul în mare secret

În weekend, Liviu Vârciu și-a botezat băiețelul. Cu toate aceste, evenimentul a fost unul foarte restrâns și s-a desfășurat în mare secret. Cu toate că nu i-a făcut public numele până acum, cel mai probabil acesta este Liviu Jr. La creștinarea micuțului și la petrecere au participat doar câteva persoane foarte apropiate cuplului.

Liviu Vârciu și partenera sa de viață, Anda Călin, și-au botezat băiețelul în mare secret. Totul s-a petrecut în weekend, iar la eveniment au luat parte doar câțiva apropiați și familia.

Liviu Vârciu și-a botezat băiețelul

Artistul Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară anul acesta. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului. În trecut, Liviu Vârciu a fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu. În afară de băiețelul născut în luna mai, Liviu Vârciu mai are are două fete. Cea mai mare, Carmina, provine din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu actuala soțieCălin.

Potrivit spynews.ro, Liviu Vârciu și actuala sa parteneră de viață, Anda Călin, și-au botezat băiețelul în urmă cu câteva zile, în mare secret. Evenimentul a avut loc în data de 3 octombrie și a fost unul restrâns, la care au participat doar câteva persoane foarte apropiate cuplului.

„A fost un eveniment privat, doar în famile. Suntem în pandemie, nu avem voie să fim foarte mulți, tocmai de asta a fost doar familia mea și cam atât…”, a declarat Liviu Vârciu pentru sursa mai sus-menționată.

Încă nu au postat imagini cu chipul micuțului

Anda Călin, actuala parteneră de viață a lui Liviu Vârciu, pune adesea imagini pe rețelele de socializare cu fetița lor, Anastasia. Cu toate acestea, până acum, nu l-a arătat publicului și pe băiețelul lor. Unii internauți i-au atras atenția Andei Călin pentru că nu postează fotografii și cu al doilea copil al ei, care a venit pe lume la sfârșitul lunii mai.

Aceasta le-a răspuns imediat, explicând că motivul pentru care nu pune poze cu băiețelul este pentru că nu vrea să-l expună momentan.

„Dacă nu pun poză cu el, înseamnă că nu vorbesc? (…) Nu vreau să-l expun momentan”, a scris Anda Călin în mediul online.

Însă, odată ce Liviu Vârciu și-a botezat băiețelul, cu siguranță va dezvălui și care este numele acestuia.

Adauga un comentariu