Actualitate

Andi Moisescu, dezvăluiri dureroase din copilărie. A fost părăsit de tată când avea doar 4 ani

Publicat: 01 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andi Moisescu dezvăluiri dureroase din copilărie. A fost părăsit de tată când avea doar 4 ani
Andi Moisescu este un bărbat realizat atât pe plan profesional, cât și familial

Puțină lume știe despre cunoscutul prezentator TV Andi Moisescu că a avut o copilărie nefericită, marcată de plecarea tatălui său de acasă. Astfel, pe când Andi avea doar patru ani, păriuntele său a ales să-și părăsească soția. Totodată, Andi Moisescu mai spune că nu a reușit nici până în prezent să ia legătura cu acesta.

În vârstă de 51 de ani, Andi Moisescu este un cunoscut om de televiziune și are o familie frumoasă, alături de Olivia Steer și cei doi copii. Prezentatorul TV și partenera lui sunt căsătoriți de 19 ani și au fost foarte discreți în legătură cu viața de familie, protejându-i pe David și Luca de atenția publică. Deși a afișat mereu o imagine pozitivă, juratul de la „Românii au talent” ascunde o suferință greu de descris în cuvinte.

Andi Moisescu, dezvăluiri dureroase din copilărie

Andi Moisescu are o carieră o carieră longevivă în televiziune, remarcându-se prin optimismul și umorul său, însă puțini știu povestea dureroasă pe care o ascunde. Pe când avea numai 4 ani, prezentatorul TV a fost părăsit de tatăl său, cu care nu a mai reușit să ia legătura de atunci. Cu rtoate acestea, prezentatorul susține că l-a iertat și l-a dat uitării. Juratul de la „Românii au talent” și-a deschis sufletul și a vorbit despre experiența dureroasă. Oricum, el astăzi o consideră o lecție de la viață.

Ani la rând, Andi Moisescu a încercat să reia legătura cu tatăl lui, care l-a părăsit la frageda vârstă de 4 ani, însă fără sorți de izbândă. Ajuns la 51 de ani, prezentatorul TV spune că a pierdut complet noțiunea de figură paternă și a reușit să se vindece de această suferință prin iertare. Experiența dureroasă l-a marcat în rolul de părinte a doi copii, motivându-l se fie tot ce n-a reprezentat părintele lui pentru el.

„Orice copil resimte lipsa unui părinte. (…) E o situaţie tristă, din păcate, nu vreau să judec pe nimeni, fiecare face cum îl taie capul. Nici nu am avut cum să ţin legătura cu el. Din momentul în care a plecat nu a mai dat niciun semn. Când eram mai tânăr am încercat să dau de el, nu am reuşit, sub nicio formă. Ca să ţi-o zic p-aia dreaptă, am pierdut şi noţiunea de tată.

Poate că, într-un fel, e o eliberare pentru noi, nu te mai gândeşti, pentru că dacă o faci, o să suferi. Te obişnuieşti cu ideea. La un moment dat o să-i ierţi plecarea şi o să-l uiţi de tot. E singura soluţie. Pe mine, dacă vrei, m-a motivat să privesc cu mult mai multă seriozitate rolul meu de tată pentru copiii mei. Să fiu ceea ce el n-a putut să fie”, a spus prezentatorul TV.

A fost o lecție de viață

La mai bine de 45 de ani de când a fost părăsit de tatăl lui, Andi Moisescu încearcă să privească partea plină a paharului și tratează experiența ca pe o lecție primită de la viață. Trauma de abandon l-a făcut pe prezentatorul TV să fie un tată devotat și extrem de implicat în creșterea și educarea copiilor săi, David și Luca.

„Din punctul ăsta de vedere, cred că este un mare câştig atât pentru mine, cât şi copiii mei. Nu judec oamenii, mi se pare că fiecare om poate să facă ce vrea el cu viaţa lui. Sigur, asta înseamnă că are dreptul să nu-şi asume nişte responsabilităţi pe care ar fi trebuit.

Pe undeva, e firesc să uiţi. Dacă de la 3 ani şi jumătate spre 4 ani nu îl mai vezi niciodată, nici nu ştiu dacă apucă să se dezvolte noţiunea asta până la acea vârstă. Mă uit la vârsta copiilor mei. Abia de acolo încep să perceapă lucrurile, de la 3 ani în sus.

Dar, ştii cum e, pierzi pe undeva, câştigi pe altă parte. Poate că aşa am învăţat nişte lucruri. Poate că asta a fost o lecţie pe care trebuia să o primesc în viaţă ca să o predau frumos mai departe copiilor mei, care se bucură de mine din plin din punctul ăsta de vedere”, a mai spus Andi Moisescu.

Adauga un comentariu