Cancan

Andra, despre începuturile carierei muzicale. Ce sacrificii a făcut cântăreața

Publicat: 11 mai 2021
Andra fara machiaj zambeste
În podcastul lui Mihai Morar, Andra a vorbit despre începuturile carierei muzicale și despre sacrificiile pe care le-a făcut.

Invitată la podcastul lui Mihai Morar, Andra a vorbit despre începuturile carierei muzicale și sacrificiile pe care le-a făcut. Cântăreața a dat dovadă de o sinceritatea debordantă și a povestit despre vremurile în care muncea din greu pentru a atinge succesul.

Soția prezentatorului de la PRO TV a vorbit și despre alimentația pe care o avea în acele vremuri și despre un incident neplăcut pe care l-a trăit.

Andra, despre începuturile carierei muzicale

Ajunsă la vârsta de 34 de ani, Andra se bucură de un succes colosal. În prezent, are o cariera muzicală de invidiat, iar unele surse susțin că pentru a fi prezentă în juriul de la “Românii au talent” primește 6.000 de euro. Până să ajungă aici însă drumul ei a fost extrem de anevoios.

În timpul discuției purtată cu Mihai Morar, soția lui Cătălin Măruță a fost sunată de tatăl ei, care a răspuns la câteva întrebări importante.

Rugat de celebrul moderator să spună care a fost cel mai dificil moment prin care își amintește că a trecut fiica sa, Alexandru Mihai a spus: “Au fost mai multe momente grele”.  Iar Andra l-a completat cu următoarea replică: “Momente de care eu nu știu așa multe, că mereu ai încercat să mă menajezi”.

 “Da, copilul meu știa că trebuie să cânte, să își facă treaba și lucrurile să iasă bine. Au fost mai multe momente grele…unul, când am mers prima oară la Costi (n.r.: Ioniță) să înregistrăm și am dormit la cineva acasă și era un frig cumplit în cameră. Andra trebuia să cânte a doua zi, nu am vrut să răcească așa că l-am sunat pe Costi și ne-am mutat în toiul nopții, că să mergem undeva unde era mai cald”, a mai mărturisit tatăl artistei.

A rămas fara pantofi în tren

Episodul a fost completat de către Andra care a povestit și o întâmplare mai puțin plăcută din tren.

“Țin minte când am fost cu trenul, veneam spre București, și mi-au furat pantofii din tren. Noroc că mai avea o pereche de rezervă. Acum nu mai e la fel, dar înainte, cum erau magazinele alea din gară…nu avea de unde să îți cumperi nici măcar un sendviș că lumea și ajungeam să mănânc acei biscuiți din pâine uscată. Mâncam din ăia până ni se făcea rău, că doar din aia găseam. Aia era mâncarea noastră, mai schimbam aroma. Noi acum rădem de lucrurile astea, dar atunci, din dorința de a reuși, treceam peste momentele astea mai grele”, a declarat vedeta în cadrul podcast-ului realizat de Mihai Morar.

Secretul Andrei și al lui Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase și mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, puține persoane cunosc detalii cu privire la felul în care s-au cunoscut cei doi. Ba chiar mai mult, Andra și Cătălin sunt foarte discreți cu viața lor personală.

Astfel, foarte puțini sunt cei care știu detalii din intimitatea lor. Cu siguranță nu multă lume știe felul în care cei doi se alintă.

Dieta pe care o ține Andra

Andra nu mai vrea că lumea să spună că este gravidă, când ea nu este gravidă. Artista a declarat că a început să fie deranjată de acest subiect și că e neplăcut să tot fie întrebată dacă așteaptă sau nu un copil. Într-un interviu pentru Libertatea, soția lui Cătălin Măruță a declarat că s-a îngrășat în timpul stării de urgență, când și-a schimbat stilul de viață.

A luat câteva kilograme în plus, de care acum încearcă să scape. Vedeta a declarat că s-a apucat de sport în curte și că ține și un regim alimentar.

În podcastul lui Mihai Morar, Andra a vorbit despre începuturile carierei muzicale și despre sacrificiile pe care le-a făcut.

Adauga un comentariu