Cancan

Andra s-a afișat cu decolteul la vedere. Artista este mai îndrăzneață ca niciodată

Publicat: 10 nov. 2020
Andra cu decolteul la vedere
De curând au început să se observe niște schimbări la imaginea Andrei, care a devenit mai provocatoare

În ultima vreme, Andra e tot mai îndrăzneață în privința stilului vestimentar astfel că apare tot masi des cu decolteul la vedere. Dacă până nu demult era cunoscută drept „fata cuminte a showbizului”, acum ea pare că vrea să scape de această etichetă.

Andra Măruță este printre cele mai apreciate artiste din România. Are o activitate îndelungată în industria muzicală și a fost mereu în atenția publicului. De asemenea, este posesoarea unei o voci foarte bune și a pus mereu accentul pe talent și nu pe o imagine sexy.

De curând, au început să se observe niște schimbări la imaginea Andrei, care a devenit mai provocatoare. Vedeta a slăbit și arată din ce în ce mai bine. După ce și-a căpătat numele de „fata cuminte a showbizului”, se pare că Andra s-a hotărât să facă niște schimbări.

Mereu a fost concentrată pe muzica pe care o face și pe felul artistic în care se prezintă în fața publicului, lăsând imaginea pe locul doi. Cu o atitudine sinceră și modestă, Andra și-a câștigat locul în show-biz. A avut o imagine curată încă de la început și nu a încercat niciodată să epateze prin ținute extravagante sau foarte sexy.

Andra s-a afișat cu decolteul la vedere

În ultima perioadă, se observă tot mai des unele schimbări în look-ul Andrei. Iar grație acestora, vedeta începe să arate din ce în ce mai bine. Cântăreața a slăbit și acordă mai multă atenție aspectului fizic. Poartă ținute mai sexy și afișează o imagine mult mai provocatoare.

De asemenea, Andra este foarte activă și pe rețelele de socializare, acolo unde postează destul de des. Fanii au observat și ei schimbarea și au încurajat-o pe artistă să mențină același ritm. I-au apreciat ținutele și forma fizică. Schimbare cântăreței este de bun augur și este apreciată de toată lumea.

Dacă de-a lungul timpului, Andra nu a avut apariții prea incendiare, acesta a fost unul dintre motivele pentru care fanii săi au apreciat-o enorm. Și totuși, de curând artista și-a uimit fanii din mediul virtual. Soția lui Cătălin Măruță a postat, pe contul ei de Instagram, o fotografie ceva mai… obraznică! Îmbrăcată într-un compleu albastru, cu un decolteu adânc, Andra și-a lăsat jumătate de sâni la vedere, spre deliciul tuturor.

Fotografia postată de Andra a adunat numeroase aprecieri, respectiv peste 25.000, dar și multe comentarii. În acestea, fanii îi spun că arată demențial și ar trebui să se afișeze mai des în ipostaze sexy.

Așadar, faptul că Andra a apărut cu decolteul la vedere a fost un lucru apreciat de admiratorii ei și nu numai…

Adauga un comentariu