Cancan ultimă oră

Andra și Cătălin Măruță, nașii de botez ai lui Pepe. Ce ținute spectaculoase au purtat cei doi

Publicat: 20 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andra și Cătălin Măruță nașii de botez ai lui Pepe. Ce ținute spectaculoase au purtat cei doi
Andra și Cătălin Măruță

Eveniment important în viața lui Pepe și a soției sale, Yasmine Ody! Prezentatorul de la Te cunosc de undeva și partenera lui de viață și-au creștinat fiul, pe micuțul Pepe. Nașii de botez au fost nimeni alții decât Cătălin și Andra Măruță. Cei doi au fost și nașii de botez a fetițelor, Rosa și Maria, pe care Pepe le are din prima căsnicie cu Raluca Pastramă.

Andra și Cătălin Măruță, nașii de botez ai lui Pepe

Andra Măruță a fost numai un zâmbet în momentul în care l-a luat în brațe pe micuțul Pepe, care a fost creștinat. Cântăreața a decis să poarte un costum negru, iar soțul ei, Cătălin Măruță, a purtat și el o ținută spectaculoasă de culoare crem.

Micuțul care a fost creștinat a purtat două ținute. La biserica a fost îmbrăcat cu un costum alb, iar ținuta a accesorizat-o cu un papion, iar la restaurant fiul lui Pepe a purtat un costum negru. Nașii de botez au fost atenți la fiecare detaliu în privința ținutelor.

Ce ținute au ales să poarte Pepe și soția lui, Yasmine Ody

Pepe și soția lui, Yasmine Ody, au ales să facă botezul în mare secret, iar la eveniment au participat prietenii apropiați. Invitații s-au distrat pe cinste, iar toate momentele au fost imortalizate de pe rețelele de socializare. La botez au fost prezente și micuțele lui Pepe, Rosa și Maria.

Soția prezentatorului de la Te cunoesc de undeva, Yasmine Ody, a ales să poarte un costum alb personalizat, iar Pepe a purtat o ținută neagră. Cântărețul și partenera lui s-au distrat alături de invitați până în zori.

 

Adauga un comentariu