Cancan

Andra Voloș și Dan Bilzerian, adevărul despre relația dintre cei doi. Ce secrete ascund cele două celebrități 

Publicat: 28 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andra Voloș și Dan Bilzerian adevărul despre relația dintre cei doi. Ce secrete ascund cele două celebrități 
Andra Volos si Dan Bilzerian au starnit interesul publicului, iar multa lume a dorit sa afle ce relatie au avut cei doi.

Andra Voloș și Dan Bilzerian au provocat controverse în spațiul public, iar multă lume a dorit să afle adevărul despre relația dintre cei doi. Ea a devenit celebră după ce a participat la emisiunea „Puterea dragostei”, iar el este un milionar faimos și înconjurat mereu de femei frumoase. După mai multe zvonuri apărute în presă, curioșii au aflat ce secrete ascund cele două celebrități.

Ce relație a existat între Andra Voloș și Dan Bilzerian

Andra Voloș, frumoasa concurentă de la „Puterea dragostei”, se bucură în prezent de celebritate. După aparițiile sale la emisiune, aceasta a devenit una dintre cele mai râvnite femei din lumea mondenă. 

Mai mult decât atât, ea a trecut prin mai multe transformări fizice, recurgând la operații estetice pentru a avea un corp de invidiat. Ulterior, a devenit extrem de activă și pe conturile de socializare, atrăgând privirile admiratorilor.  

Fosta concurentă de la „Puterea dragostei” a avut o relație tumultoasă cu Bogdan Mocanu, participant la aceeași emisiune. Povestea lor de dragoste a fost una cu certuri și împăcări, bărbatul fiind acuzat de infidelitate de către Andra. Tânăra a suferit enorm după ce Bogdan a înșelat-o cu o altă concurentă, Bia. 

Andra Voloș a declarat în cadrul emisiunii că a simțit că iubitul ei o înșela:

„Eu în noaptea în care el a fost cu două fete am visat. Dumnezeu mi-a trimis prin somn că el mă înșală.”, mărturisea aceasta.

După despărțirea de Bogdan Mocanu au apărut în presă zvonuri că frumoasa Andra Voloș ar avea o relație cu milionarul Dan Bilzerian. Aceasta însă a negat vehement și a recunoscut că a fost abordată de celebrul afacerist pe Instagram.

Mai mult decât atât, acesta ar fi invitat-o în America, dar frumoasa Andra ar fi refuzat. 

„Nu l-am văzut în viața mea pe acest Dan Bilzerian. Doar am auzit de el, dar n-am fost niciodată la el. Eu stăteam pe acolo, pe iaht-uri, pe la prieteni, nu am treabă cu Dan Bilzerian. Într-adevăr, atunci Dan era prin Italia cu echipa sa, dar nu ne-am văzut. Dacă aveam o relație cu el, îmi asumam, că nu este un bărbat urât.

Toată lumea îmi zicea că eu sunt aia a lui Bilzerian. Eu mi-am luat un costum de baie de la el, am făcut niște poze pe acel iaht, i-am dat tag și el a început să-mi dea like-uri, iar eu am rămas șocată. Așa a fost să fie. Apoi mi-au scris din partea agenției sale, dacă vreau să merg în America la nebunia aia a lui, din gașca lui, dar eu nu i-am răspuns, n-am vrut să plec de aici”, declara Andra Voloș.

Care sunt secretele din viața celor două celebrități

Focoasa blondă de la „Puterea dragostei” a stârnit mai multe controverse în rândurile admiratorilor. Pe când participa la emisiune au apărut zvonuri că aceasta ar fi făcut videochat. 

Presupunerile au fost alimentate și de imaginile de pe rețele de socializare în care Andra Voloș apărea în ipostaze indecente. Cu toate acestea, blondina a negat acuzațiile aduse, recunoscând totodată că este susținută financiar și de mama sa.

De asemenea, Andra Voloș a negat și faptul că ar fi avut o relație cu investitorul american Dan Bilzerian, care are o avere impresionantă. 

Carismaticul afacerist s-a remarcat nu doar prin viața de lux și mașinile scumpe, ci și prin aparițiile sale pe rețelele de socializare. Cu o avere estimată la 200 de milioane de dolari, Dan Bilzerian atrage atenția tuturor, fiind înconjurat mereu de femei frumoase.

Andra Voloș și Dan Bilzerian au reprezentat un real interes pentru curioși, aceștia dorind să afle ce relație au avut cei doi și ce secrete ascund. Dincolo de zvonurile apărute în presă, ambii se bucură de celebritate și de succes în mediul online. 

Adauga un comentariu