Cancan ultimă oră

Andra Volos videochat: Are un iubit secret frumoasa blondă?

Publicat: 12 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andra Volos videochat Are un iubit secret frumoasa blondă
Andra Volos are un nou iubit

Andra Volos, care a devenit cunoscută după ce a participat la Puterea Dragostei și s-a spus despre ea că ar fi făcut videochat înainte de apariția în show-ul de la Kanal D, are un nou iubit.

După iubirea cu năbădăi cu Bogdan Mocanu, atât în cadrul emisiunii de la Kanal D, dar mai ales în afară, Andra Voloș pare a-și fi întâlnit jumătatea. Aceasta nu vrea să spună cine este bărbatul cu care împarte acum patul.

Andra, care are mulți fani în mediul online, a postat recent câteva poze făcute în pat, cu ea și cu iubitul ei, fără însă a arăta fața acestuia.

Internauții se întreabă cine este misteriosul iubit al focoasei blondine, însă Andra pare decisă deocamdată să nu spună cine este noul ei iubit. Totuși, aceasta a lăsat de înțeles că atunci când va veni momentul potrivit va face public relația ei.

Chiar dacă nu se știe cine este iubitul secret, Andra pare mai fericită ca niciodată după imaginile făcute publice cu ea în dormitor cu misteriosul bărbat. În imagini, Andra își ascultă iubitul, în timp ce acesta îi citește mesaje de dragoste.

Într-o altă postare pe pagina ei de Instagram, Andra apare dezbrăcată în pat, acoperită doar de pilotă, făcând reclamă la o firmă de decorațiuni interioare.

După despărțirea de Bogdan Mocanu, popularitatea Andrei a crescut, aceasta având peste 500.000 de urmăritori pe Instagram.

Andra Volos a făcut videochat?

Andra Volos a fost cu siguranță una dintre cele mai frumoase concurente de la „Puterea Dragostei“, înainte de a deveni faimoasă fiind mai mulți ani fotomodel. Focoasa blondă s-a cuplat cu Bogdan Mocanu, cel care a câștigat primul sezon al show-ului, iar cei doi păreau să formeze cuplul perfect.

Ulterior, pe rețelele de socializare au început să apară imagini cu Andra Volos în ipostaze indecente. Asta le-a dat apă la maoră fanilor lui Bogdan Mocanu, care s-au întrebat dacă nu cumva Andra Volos a făcut și ea videochat înainte de a emisiunea de la Kanal D.

Deocamdată este cert că Raluca și Larisa, alte două concurente de la show-ul „Puterea Dragostei“,au practicat această meserie.

Mai mult, au fost voci care au pus despărțirea dintre Andra și Bogdan Mocanu pe seama faptului că acesta ar fi avut dovezi clare că Andra ar fi făcut videochat. Apropiatele Andrei au spus, în schimb, că Bogdan ar fi fost cel care a înșelat-o pe blondină de mai multe ori.

Andra Volos și Bogdan Mocanu s-au împăcat și s-au despărțit de mai multe ori anul trecut, însă în cele din urmă și-au dat seama că nu mai pot continua împreună.

Este întreținută de mama ei

Deși a apărut făcând reclamă la diverse produe, Andra a declarat recent că este întreținută de către mama ei. Tânăra a povestit că mama ei care lucrează în Italia și câștigă foarte bine astfel încât să o poată susține financiar și pe ea.

Frumoasa blondă a spus că părinții ei au divorțat când ea era mică și, de la zece ani, a plecat cu mama ei la Genova.

Pe lângă banii pe care îi primește de la mama ei din Italia, Andra se bazează și pe job-urile pe care le are în lumea fashionului.

Adauga un comentariu