Cancan

Andre Bîrleanu a fost bătut de apropiații lui Alex Velea. Ce spune supermodelul

Publicat: 10 iun. 2021
Andre Bîrleanu a fost batut de protejatii lui Alex Velea
Supermodelul Andre Bîrleanu ar fi fost batut de protejatii lui Alex Velea.

Andre Bîrleanu susține că a fost bătut de apropiații lui Alex Velea și că va merge până în pânzele albe pentru dreptate. Supermodelul româno-rus a fost considerat de People Magazine unul dintre cei mai sexy bărbați din lume, fiind producător executiv pentru numeroase reviste de modă.

Venit în România, a avut recent parte de un incident mai puțin plăcut în parcul Herăstrău.

Andre Bîrleanu a fost bătut de apropiații lui Alex Velea

Potrivit acestuia, în timp ce se plimba cu un grup de bicicliști a fost lovit, din senin, de un individ și a căzut la pământ. Andre susține că agresorul ar fi fost împreună cu Black Mattias și Jon Băiat Bun, ”protejații” lui Alex Velea, cu care acesta cântă trapanele. Supermodelul mai spune că cei trei l-ar fi jignit și l-ar fi amenințat cu cuțitul. În momentul în care supermodelul ar fi sunat la poliție, artiștii s-ar fi făcut nevăzuți.

Andre mai spune că cei trei s-ar fi ”baricadat” într-un pub-restaurant din Herăstrău și a fost nevoie de intervenția mascaților pentru a-i percheziționa și investiga situația.

”Eram într-un grup cu alți lapte bicicliști și am rămas în urmă. Există în Herăstrău un pod, destinat pentru trecători și cicliști. Eram pe bicicletă când am fost lovit de un domn foarte masiv, nu-l cunosc, nu l-am văzut niciodată și am căzut. M-am lovit pentru că eram între parapet și bicicletă și am căzut cu genunchii sub bicicletă și sunt tăiat. Trebuie să mă duc la IML după emisiune.

Acești oameni m-au amenințat că o să mă înjunghie. Cred că erau sub influența unor substanțe stupefiante pentru că erau extrem de violenți verbal. Credeam că o să fiu înjunghiat în plină stradă, ziua. Unul dintre ei a vrut să ia bicicleta, cu mine, și să o arunce peste parapet.

Black Mattias, Jon Băiat Bun și mai era un domn cu borseta la piept, care a pus mâna pe mine și voia să scoată cuțitul. Au realizat că sunt filmați și au plecat. Am sunat la 112, ei între timp au fugit și au intrat la o terasă. Nu au vrut să iasă când a ajuns poliția, i-au așteptat și i-au scos cu mascații din încăpere. Timp în care au aruncat cuțitul, probabil, în lac”, spune acesta.

Jon Băiat Bun neagă acest incident

Jon Băiat Bun îl contrazice pe Andre și spune că nu a fost vorba despre niciun scandal, ci doar un schimb de replici. Iar pe supermodel nu l-ar fi bătut niciunul dintre ei.

Cântărețul crede că Andre caută atenție și a avut nevoie de un motiv ca să iasă în lumina reflectoarelor.

”Nu a fost niciun scandal, a fost un schimb de replici. Nu s-a bătut nimeni, asta poate fi demonstrat cu martori. Băiatul respectiv a intrat cu bicicleta într-un prieten de-al meu după care i-am spus ”Fii atent pe unde mergi” și apoi a degenerat totul. Am mers apoi la terasă, am explicat poliției ce s-a întâmplat și asta a fost.

Nu ne-au luat mascații pe sus. Niciunul dintre noi n-a făcut nimic. Probabil băiatul ăsta caută atenție, să apară la televizor. Nu avem dosar penal. De ce să avem? Nu a lovit nimeni pe nimeni. N-am înțeles de ce atâta scandal, să vină și mascații. Ni s-au făcut percheziții”, a spus Jon Băiat Bun.

Adauga un comentariu