Cancan

Andreea Bălan, accidentare dureroasă la ,,America Express”, de la Antena 1. Ce a pățit cântăreața

Publicat: 31 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Bălan accidentare dureroasă la America Express de la Antena 1. Ce a pățit cântăreața
Andreea Balan a fost la un pas de o accidentare grava in show-ul America Express

Andreea Bălan a avut parte de o experiență de-a dreptul dureroasă, în timpul ediției 10 a emisiunii ,,America Express”. Irina Fodor le-a pregătit concurenților o nouă misiune, care presupunea găsirea unor coșuri cu frunze de cactus (nopales), printre ruinele unei clădiri.

După aflarea echipei care a câștigat imunitatea, echipa lui Cătălin Bordea și Nelu Cortea, echipele au primit noua provocare și au pornit spre găsirea coșurilor cu frunze de cactus, și a unui ștergar, apoi trebuind să curețe frunzele respective, concurenții au luat la pas ruinele clădirii.

Andreea Bălan, accidentare dureroasă la ,,America Express”, de la Antena 1

Andreea Bălan nu a fost atât de norocoasă, întrucât s-a ales cu o lovitură puternică la cap. În cadrul emisiunii ,,America Express”, cântăreața, încercând să rezolve misiunea pe care a primit-o, a avut parte de o accidentare. Chiar dacă la început provocarea a părut a fi una ușoară, echipele și-au dat seamă că ruinele acelei clădiri erau un adevărat labirint.

Totuși, ambiția a fost mult mai puternică pentru concurenți și au reușit să ducă la bun sfârșit misiunea și să găsească ștergarul și coșul cu frunze de cactus.

Andreea Bălan a avut însă parte de un accident dureros, după ce s-a lovit de o bară de fier aflată deasupra capului său. Lovitura și durerea au fost unele extrem de puternice pentru artistă, ea abia reușind să spună ce s-a întâmplat și cum s-a simțit.

„Am dat cu capul de perete! Mi s-a tăiat respirația. Am simțit durerea aici, în dinți! Aici, pe toată partea!”, a povestit Andreea Bălan, în cadrul competiției ,,America Express”.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, penalizate la America Express

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Diana Bulimar, Larisa Iordache, Bie Adam și Mihaela au intrat în cursa pentru amuletă și Joker la America Express. Regulamentul probei le-a fost explicat de Irina Fodor celor trei echipe.

„Trebuie să faceți două lucruri: întâi, un cuvânt de șase litere, apoi un puzzle care reprezintă o monedă aztecă. Ca să reușiti, o să aveți de vâslit. O să vedeți că pe primele pupitre sunt niște semne și multe litere. Fiecare dintre acele semne reprezintă o literă. Acolo, la acele geamanduri, sunt niște pachețele cu bucăți de puzzle. Luați fiecare bărcuța, mergeți pe culoarul vostru, ridicați una dintre punguțe apoi vâsliți până la acea rozetă. Vă întoarceți cu prima bucată și plecați după următoarea”, a spus Irina la începutul probei.

Deși trebuiau să ajungă cu barca la geamanduri, Andreea Bălan a decis să sară în apă, moment în care Irina i-a atras atenția că va fi penalizată. În cele din urmă, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au reușit să termine primele proba și au primit 120 de secunde de penalizare pentru cele două sărituri în apă. Bianca Adam s-a supărat foarte tare când a auzit că exista doar un minut de penalizare pentru fiecare săritură în apă.

Adauga un comentariu