Actualitate

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, penalizate la America Express. Cele două artiste au încălcat regulamentul

Publicat: 24 ian. 2023
Andreea Bălan și Andreea Antonescu penalizate la America Express. Cele două artiste au încălcat regulamentul
Andreea Bălan și Andreea Antonescu au câștigat cel de-al doilea Joker al emisiunii America Express

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost penalizate la America Express, de către Irina Fodor, după ce au încălcat regulamentul. Cu toate acestea, cele două au câștigat și cel de-al doilea Joker al emisiunii, spre nemulțumirea celorlalți concurenți. De data aceasta, în cursa pentru amuletă au intrat trei echipe, toate compuse din fete.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au reușit să câștige cel de-al doilea Joker al emisiunii America Express. Cu toate acestea, fostele comnponente ale trupei Andre au încălcat regulamentul pe parcursul competiției. Ele au fost penalizate de Irina Fodor, însă au reușit să-și adjudece victoria, lucru care a stârnit nemulțumiri în rândul celorlalți concurenți.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, penalizate la America Express

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Diana Bulimar, Larisa Iordache, Bie Adam și Mihaela au intrat în cursa pentru amuletă și Joker la America Express. Regulamentul probei le-a fost explicat de Irina Fodor celor trei echipe.

„Trebuie să faceți două lucruri: întâi, un cuvânt de șase litere, apoi un puzzle care reprezintă o monedă aztecă. Ca să reușiti, o să aveți de vâslit. O să vedeți că pe primele pupitre sunt niște semne și multe litere. Fiecare dintre acele semne reprezintă o literă. Acolo, la acele geamanduri, sunt niște pachețele cu bucăți de puzzle. Luați fiecare bărcuța, mergeți pe culoarul vostru, ridicați una dintre punguțe apoi vâsliți până la acea rozetă. Vă întoarceți cu prima bucată și plecați după următoarea”, a spus Irina la începutul probei.

Deși trebuiau să ajungă cu barca la geamanduri, Andreea Bălan a decis să sară în apă, moment în care Irina i-a atras atenția că va fi penalizată. În cele din urmă, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au reușit să termine primele proba și au primit 120 de secunde de penalizare pentru cele două sărituri în apă. Bianca Adam s-a supărat foarte tare când a auzit că exista doar un minut de penalizare pentru fiecare săritură în apă.

Cum au reacționat ceilalți concurenți

Pe lângă amuleta de 1.000 de euro, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au avut posibilitatea de a-și alege un Joker care venea cu un avantaj pentru echipa câștigătoare. Fiecare Joker are pe spate o culoare, iar fetele s-au concentrat, în momentul în care Irina Fodor a citit avantajele, să rețină culorile și avantajele fiecărui Joker.

„Foarte șmechere Andreea și Andreea”, a spus Diana Bulimar.

„Nu le interesează de regulă. Cred că fac regulile așa cum vor ele acum”, au comentat Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

În cele din urmă, Andreea Antonescu a ales Jokerul verde, care spunea: „poți să folosești acest jocker pentru a urca o poziție în clasament”.

„Așa ceva nu se face pentru că nu e corect față de noi ceilalți”, a afirmat Jean Gavril.

Andreea Antonescu și-a motivat alegerea, precizând că a ales culoarea verde pentru că este culoarea preferată a fiicei sale, Sienna. Dar Irina Fodor și celelalte perechi de concurenți nu au părut foarte convinse de afirmația artistei.
Adauga un comentariu