Cancan

Andreea Bălan, „antrenoarea” iubitului ei la Australian Open. Cum s-a pozat artista cu Novak Djokovic

Publicat: 15 ian. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Andreea Bălan antrenoarea iubitului ei la Australian Open. Cum s-a pozat artista cu Novak Djokovic
Andreea Bălan nu a putut rata ocazia și s-a fotografiat alături de Novak Djokovic

Andreea Bălan (39 ani) îl însoțește pe Victor Cornea (30 ani) la Australian Open, unde a avut ocazia să se întâlnească și cu Novak Djokovic. Artista obișnuiește să își însoțească iubitul în turnee, unde îl susține necondiționat. De data aceasta, ea a reușit să își îndeplinească visul de a-l cunoaște pe marele tenismen sârb, cu care a făcut și câteva fotografii.

Solista a făcut imaginile publice pe contul ei de Instagram, unde s-a arătat încântată că l-a putut însoți pe Cornea în culise. Aceasta l-a însoțit peste tot, fiind alături de el și la antrenamente, dar și în tribune, în timpul meciurilor, potrivit Unica.ro.

Andreea Bălan, „antrenoarea” iubitului ei la Australian Open

De când și-a făcut publică relația cu jucătorul de tenis, Andreea nu pierde nicio ocazie de a-i fi acestuia alături în turnee. Astfel, artista a decis să îl însoțească și la Australian Open. Însă acolo nu oricine are acces. Astfel, pentru ca Andreea să primească legitimație de acces la turneu, Cornea a trecut-o drept „antrenoare”.

Cea care a dezvăluit acest lucru a fost chiar Andreea, care a postat o imagine cu legitimația, în care apare drept „coach” (antrenor). Așadar, Andreea Bălan a primit un rol important în echipa lui Victor Cornea și are ocazia să se întâlnească acum cu unii dintre cei mai mari jucători de tenis din lume.

De curând, cuplul s-a întâlnit și fotografiat cu Stefanos Tsitsipas și Paula Badosa, cel mai faimos cuplu din lumea tenisului, iar duminică cei doi au avut ocazia să îl cunoască și pe Novak Djokovic.

Andreea Bălan s-a fotografiat cu Novak Djokovic

Unul dintre cei mai mari jucători de tenis, Novak Djokovic, participă și el la Australian Open, iar Andreea și Victor Cornea s-au întâlnit cu el. Artista nu a putut rata ocazia și s-a fotografiat alături de el, imaginile publicându-le, apoi, pe rețelele de socializare.

„Doamnelor și domnilor, legenda vie a tenisului, numărul unu mondial, unicul Novak Djokovic. Cu câteva minute înainte de primul său meci la Australian Open”, a scris Andreea Bălan în mesajul care a însoțit imaginile postate pe Instagram.

Comentarii
Adauga un comentariu