Cancan ultimă oră

Andreea Bălan i-a spus iubitului tot adevărul despre viața ei

Publicat: 19 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Bălan i-a spus iubitului tot adevărul despre viața ei
Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Andreea Bălan i-a spus iubitului un detaliu foarte important pentru cei doi, aceasta a susținut că nu mai poate avea copii. Tiberiu Argint ar fi înțeles situația artistei și chiar o susține în tot ce face.

După divorțul de George Burcea, Andreea Bălan și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint. O perioadă, vedeta a preferat să-și țină relația cu fratele Soniei Argint departe de ochii curioșilor. Pe parcurs, a început să dea semne că este ceva mai mult între cei doi.

Andreea Bălan s-a apropiat mult de Tiberiu și relația lor a evoluat în bine. În prezent, Andreea Bălan este fericită alături de Tiberiu Argint și de cele două fetițe ale ei. Recent, frumoasa blondină i-a spus iubitului un detaliu foarte important pentru cei doi, aceasta a susținut că nu mai poate avea copii.

Tiberiu Argint nu a condamnat-o pe vedetă că nu poate să-i ofere un copil, fratele Soniei Argint ar fi înțeles situația Andreei și chiar o susține în tot ce face. Din nefericire, Andreea Bălan a suferit un abces abdominal, aceste probleme de sănătate ale artistei au fost provocate de la o afecțiune din trecut.

Andreea Bălan a fost la un pas de moarte

Andreea Bălan a aflat că nu mai poate avea niciodată copii după cea a născut a doua oară, ba mai mult decât atât, frumoasa blondină a fost la un pas de moarte. Potrivit unor surse frica ei cea mai mare a fost să nu fie respinsă din acest motiv. Acesta este și unul din motivele pentru care Andreea Bălan și-a ascuns relația la început. Vedeta a preferat să nu grăbească lucrurile și să-l cunoască destul de bine, să fie sigură că el este ce trebuie, având în vedere situația ei.

”Ea nu mai poate face copii, iar iubitul ei trebuia să știe asta. La vârsta ei, când îți faci o relație, nu îți faci ca să fie, te gândești pe termen lung, nu? Ideea e că poate și el își dorește copii, pentru că e tânăr, totuși, iar Andreea nu poate avea copii. Asta era frica ei cea mai mare, să fie respinsă din acest motiv. Poate vor găsi o soluție. Tiberiu chiar ține la Andreea și a ajutat-o să își învingă această frică.”, au declarat surse apropiate cântăreței.

„Una e să spui da, ne oprim la doi copii, că aşa vrem noi şi alta e să nu mai ai opţiune. Normal că te deranjează acest lucru. Dacă peste cinci-şase ani mi-aş fi dorit din nou să mai am un copil. Nu mai există această posibilitate sub nicio formă. Poate doar să adopt sau să apelez la o mamă surogat”, a declarat, în urmă cu ceva timp, Andreea Bălan.

Adauga un comentariu