Prima pagină » Radio » Actualitate » Andreea Bălan l-a iertat pe tatăl fetițelor ei, George Burcea. Artista și-a schimbat comportamentul de când este într-o relație

Andreea Bălan l-a iertat pe tatăl fetițelor ei, George Burcea. Artista și-a schimbat comportamentul de când este într-o relație

03 nov. 2023, 12:56,
BZI.ro, în Radio

Andreea Bălan pare să-l fi iertat pe tatăl fetițelor ei, actorul George Burcea, și a renunțat la procesul intentat acestuia. Astfel, artista consideră că tot acest război le-ar afecta și pe fiicele lor, Ella și Clara. Mai mult, comportamentul Andreei Bălan s-a schimbat foarte mult de când este într-o relație cu tenismenul Victor Cornea.

După ce s-au separat, Andreea Bălan și George Burcea au fost prinși într-un aprig război al declarațiilor. Cu toate acestea, cele mai importante victime colaterale au fost cele două fiice ale cuplului, Ella și Clara. Însă, de dragul fetițelor, se pare că între cei doi se instaurează pacea, în cele din urmă.

Andreea Bălan l-a iertat pe tatăl fetițelor ei, George Burcea

Andreea Bălan renunță la orice război cu George Burcea și îl iartă pe fostul ei soț. Artista și-a schimbat complet comportamentul după ce a început o relație cu Victor Vlad Cornea. Fosta jumătate a trupei Andre a luat o decizie neașteptată în ceea ce privește procesul pe care îl avea cu fostul ei soț, George Burcea, demonstrând că fericirea și binele copiilor săi sunt mai importante decât orice altă dispută. După o perioadă tumultuoasă de despărțire, artista a ales să renunțe la procesul pe care îl avea cu George Burcea.

Această decizie surprinzătoare vine în urma unui moment de transformare în viața Andreei Bălan, după ce a început o relație cu Victor Vlad Cornea. Cântăreața și-a găsit fericirea în brațele jucătorului de tenis și, ca rezultat, a simțit nevoia să încheie toate neînțelegerile și disputele cu fostul soț.

„Eu am decis să nu mai continui și nu am mai depus actele conform procedurilor. Sunt cea mai fericită din lume și nu mai am timp și energie negativă să aloc proceselor. Totodată cred că este mai bine și pentru fetițe ca părinții lor să fie OK unul cu celălalt”, a declarat Andreea Bălan.

Proces intentat pentru afirmații mincinoase și calomnioase

Trebuie precizat că în anul 2022, Andreea Bălan depusese o cerere de chemare în judecată împotriva lui George Burcea, cerând instanței să ia măsuri urgente în legătură cu afirmațiile publice pe care actorul le-a făcut și pe care le-a considerat mincinoase și calomnioase. Cu toate acestea, artista a decis acum să renunțe la acest proces pentru binele copiilor lor. Vedeta de la Antena 1 îi deschisese, în urmă cu un an, un proces de calomnie fostului soț.

„Anulează cererea de chemare în judecată formulată de către formulată de reclamanta BĂLAN GEORGIANA-ANDREEA, în contradictoriu cu pârâtul BURCEA GEORGE–VALENTIN. Cu drept de cerere de reexaminare, în termen de 15 zile de la comunicarea prezentei încheieri, ce se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a III–a Civilă”, a decis instanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *