Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Bălan, nerăbdătoare pentru ceea ce urmează! Are planuri mari cu Victor Cornea

Andreea Bălan, nerăbdătoare pentru ceea ce urmează! Are planuri mari cu Victor Cornea

12 iun. 2024, 23:00, 1 ,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar de când formează un cuplu blondina radiază de fericire. Deși ambii parteneri au un program extrem de încărcat, sportivul și artista fac tot posibilul să petreacă mult timp împreună și găsesc soluții de fiecare dată pentru asta.

Astfel, atunci când cântăreața are câteva zile libere, aceasta îl însoțește pe partenerul ei în diferite țări unde are meciuri, așa cum s-a întâmplat și când a mers alături de tenismen la Roland Garros.

Andreea Bălan: „Vacanțele mele sunt atunci când plec cu Victor la turnee”

De asemenea, așa se va întâmpla și după ziua de naștere a Andreei Bălan, asta pentru că artista va merge la Wimbledon cu Victor Cornea, catalogând aceste deplasări drept niște vacanțe pentru ea.

„Pe 23 iunie am concert lângă Buzău. Vacanțele mele sunt atunci când plec cu Victor la turnee, pentru că el pleacă tot timpul de acasă și câteodată când sunt liberă, pot să-l însoțesc. Am fost acum la Roland Garros și imediat după ziua mea plec la Wimbledon, deci am niște vacanțe, ce să zic, nu mai trebuie să plec în nicio vacanță. Plec în Dubai cu fetițele și cu mama.”, a declarat Andreea Bălan, pentru Ciao.ro.

Andreea Bălan are numai cuvinte de laudă la adresa iubitului ei

Andreea Bălan este tare fericită de când a început o relație cu Victor Cornea, iar atunci când vine vorba de iubitul ei, artista are numai cuvinte de laudă la adresa tenismenului.

De asemenea, întrebată ce apreciază cel mai mult la partenerul de viață, cântăreața a răspuns imediat, fără a sta foarte mult pe gânduri.

„Empatia, disciplina, iubirea. Este un om foarte empatic și iubitor. Și foarte calm și foarte disciplinat. Cred că dacă nu ar fi fost disciplinat, nu ar fi fost în top 70 din lume”, a mai spus Andreea Bălan.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *