Cancan

Andreea Bălan, o prezență sexy la evenimentele mondene. Ce spune frumoasa artistă despre noul iubit

Publicat: 26 mai 2022
Andreea Balan sexy
Andreea Bălan face furori la evenimentele mondene și atrage privirile tuturor cu ținutele sexy și silueta fără cusur.

Celebra cântăreață Andreea Bălan este o prezență sexy la evenimentele mondene. Mereu energică și într-o formă fizică de invidiat, vedeta atrage privirile tuturor și face furori de fiecare dată când apare în public. Dincolo de celebritate și de succesul răsunător în muzică, Andreea Bălan a avut parte de multe provocări și momente grele în viața privată.

Aceasta a trecut printr-un divorț scandalos de George Burcea, s-a despărțit de iubitul ei, Tiberiu Argint și a avut mai multe probleme de sănătate. Recent, vedeta a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de un bărbat misterios, semn că Andreea Bălan iubește din nou. Iată ce spune frumoasa artistă despre noul iubit.

Andreea Bălan, o apariție sexy și răvășitoare la evenimentele mondene

Frumoasa artistă Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Vedeta are o carieră impresionantă în muzică și se bucură de aprecierea tuturor. Aceasta cucerește publicul de fiecare când apare pe scenă, iar show-urile sale artistice sunt de neuitat.

Mai mult, Andreea Bălan are numeroase proiecte în televiziune și se bucură de realizări deosebite pe plan profesional. La vârsta de 37 de ani, artista se declară o femeie împlinită și fericită. Aceasta arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare în spațiul public. Vedeta este extrem de activă și în mediul online și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze provocatoare. Și colega ei de breaslă, Andreea Antonescu, pozează goală și încinge imaginația bărbaților pe rețelele de socializare, la fel ca Lidia Buble, care se afișează frecvent în ipostaze sexy.

Andreea Bălan pozează provocator, iar aprecierile nu întârzie să apară. Cu toate că a fost criticată de unii pentru trecutul scandalos și unele apariții îndrăznețe, artista nu ține cont de replicile dure ale celor din jur și se bucură din plin de viață.

Frumoasa blondină se dedică în totalitate fetițelor ei și se mândrește cu rolul de mămică. În ultima vreme, aceasta a fost greu încercată de soartă, însă recent cântăreața a fost surprinsă într-o ipostază neașteptată. Andreea Bălan s-a afișat alături de un bărbat misterios, dovadă că iubește din nou. Deși nu a dorit să ofere prea multe detalii despre noul iubit, Andreea Bălan radiază de fericire alături de cel care a cucerit-o.

Ce spune celebra artistă despre bărbatul care i-a cucerit inima

Andreea Bălan a fost surprinsă recent în ipostaze tandre alături de un tânăr misterios. Vedeta are un nou iubit și radiază de fericire alături de acesta. Se pare că artistei îi merge bine nu doar pe plan profesional, ci și personal, iar problemele încep să dispară din viața sa.

Cântăreața nu a dorit să ofere prea multe detalii despre cel care i-a cucerit inima, dar a mărturisit că se simte iubită și fericită și este pregătită pentru o nouă relație.

„Sunt mult mai înțeleaptă, mult mai așezată, mai calmă și știu exact ceea ce îmi doresc din toate punctele de vedere, atât în carieră, cât și în plan personal. Iubesc, sunt iubită, am o familie extraordinară, am mulți prieteni care mă iubesc, mă susțin, sunt aproape de mine.

Mă bucur foarte mult de prezent, am învățat să trăiesc în prezent, deoarece de multe ori trăiam în viitor și îmi proiectam și nu trăiam prezentul.”, a declarat vedeta.

În prezent, Andreea Bălan se dedică fetițelor ei și carierei de care este tare mândră. Se pare că lucrurile s-au îmbunătățit și pe plan amoros, dovadă că artista iubește din nou. Fanii acesteia așteaptă cu nerăbdare ca vedeta să ofere mai multe detalii despre bărbatul misterios care i-a cucerit inima.

Andreea Bălan face furori la evenimentele mondene și atrage privirile tuturor cu ținutele sexy și silueta fără cusur. Cântăreața se bucură din plin de viață și de aprecierea publicului autohton. Aceasta reușește de minune să îmbine profesia cu planul personal și se declară o mămică fericită și împlinită.
Adauga un comentariu